Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Ενοχλημένος ο Ντούπης με την Κυριακή

«Άλλος σε υποστηρίζει και άλλον σώζεις»

Φάρμα: Ενοχλημένος ο Ντούπης με την Κυριακή
TV24 29.05.2021 00:36
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα νέο ερωτικό καυγαδάκι παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη μιας και ο δεύτερος ενοχλήθηκε επειδή η Κυριακή δεν τον επέλεξε ως τον παίκτη που θα έσωζε αν είχε τη δυνατότητα.

Ο Ντούπης είχε αρκετά νεύρα με την Κυριακή αλλά δεν την είχε πιάσει για να μιλήσουν. Κάποια στιγμή η Κυριακή θέλησε να του ζητήσει τον λόγο για να λυθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση.

Εκείνος δεν ήθελε πολύ να το συζητήσουν αλλά τελικά μοιράστηκε με την Κυριακή την ενόχλησή του λεγοντάς της πως ενώ είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει μέσα στο παιχνίδι, εκείνη δεν κάνει το ίδιο. Η Κυριακή προσπάθησε να του εξηγήσει τι εννοούσε ωστόσο η κουβέντα τους δεν έβγαλε πουθενά αφού τους διέκοπταν συνέχεια και ο Ντούπης την ειρωνευόταν αντί να της εξηγεί τι είναι αυτό που τον ενοχλεί πιο πολύ.

Η παρεξήγηση του Ντούπη με την Κυριακή στη Φάρμα

«Δε θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία του Ντούπη με την Κυριακή»

Λίγο μετά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου της Φάρμας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στη σχέση της Κυριακής με τον Ντούπη και θέλησε να σχολιάσει πως οι δυο τους δε θα έχουν αίσιο τέλος, μόλις βγουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Ντούπης θέλει να πάρει μαζί του την Κυριακή για να δουλέψει στο beach bar του, κάτι το οποίο όμως δεν πρόκειται να συμβεί μιας και οι δυο τους είναι από δύο διαφορετικούς κόσμους.

Ο Ιατρόπουλος δε δίστασε να το πει και στην ίδια την Κυριακή με την αεροσυνοδό να συμφωνεί πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μάθει να μένει σε ένα μέρος και μια ζωή ταξιδεύει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλλαγές στη Φάρμα - Δύο αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα από εδώ και στο εξής

Στράτος Τζώρτζογλου: Στα Τρίκαλα με την Σοφία Μαριόλα και τον επιστάτη της Φάρμας

Share