Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον τελικό της Φάρμας

«9 παίκτες που είχαν αποχωρήσει από την 7η εβδομάδα και μετά, έρχονται στη Φάρμα»

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον τελικό της Φάρμας
TV24 07.06.2021 16:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φάρμα φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και ο ΑΝΤ1 εξέδωσε την ανακοίνωση για όλα όσα πρόκειται να δούμε στον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβώσης.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον τελικό της Φάρμας

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του «Αγρότη της χρονιάς» έχει, ήδη, ξεκινήσει.

Την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 21:00, η «Φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, θα δώσει το σύνθημα για τις τελευταίες δύσκολες δοκιμασίες, θα διαχειριστεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές και θα ζήσει και εκείνος μαζί με τους παίκτες όλα τα συναισθήματα του μεγάλου αγώνα.

Οι παίκτες – αγρότες μπαίνουν στην τελική ευθεία, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και καταστρώνουν τη νέα στρατηγική τους.

Τώρα, πρέπει να τα δώσουν όλα!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Τα πάντα παίζονται!

Ποιος θα είναι ο νικητής;

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ (5 ΑΤΟΜΑ – 1 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ)

9 παίκτες που είχαν αποχωρήσει από την 7η εβδομάδα και μετά, έρχονται στη ΦΑΡΜΑ και μένουν ξανά στο σπίτι.

Στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ, 5 ΑΓΡΟΤΕΣ θα αγωνιστούν σε 5 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.
Οι 4 ΑΓΡΟΤΕΣ που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς στα 5 ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ θα προκριθούν στον ΤΕΛΙΚΟ, ενώ ΕΝΑΣ θα αποχωρήσει.

Μια απρόσμενη ΙΣΟΠΑΛΙΑ θα οδηγήσει σε ένα επιπλέον ΑΓΩΝΙΣΜΑ. Ο νικητής θα είναι ο 4ος ΦΙΝΑΛΙΣΤ του ΤΕΛΙΚΟΥ.

Αδιανόητος ο αριθμός των συμμετοχών για GNTM, Φάρμα και Αγρότη

Αδιανόητος είναι ο αριθμός των συμμετοχών για τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι που πρόκειται να δούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για GNTM 4, Φάρμα, Αγρότης Μόνος Ψάχνει αλλά και Big Brother, -για το οποίο ανακοινώθηκαν κι κάποια άσχημα νέα- για τα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή 30.000 υποψήφιοι!

GNTM

Τι δεν θα έκανες σε μια φωτογράφηση; Υπάρχει κάτι που θα μας έπειθε να σε φτάσουμε στον τελικό; Μπορείτε να απαντήσετε αυτές τις ερω­τήσεις; Νιώθετε ότι κάτι έρχεται και κουμπώνει με τις βαθύτερες επιθυμίες σας για το επαγγελματικό ή ερωτι­κό μέλλον σας; Ε, τότε απλά συμπληρώστε μια φόρμα συμμετοχής σε ένα ριάλιτι και καλή τύχη. Φυσικά η με­γάλη δυσκολία δεν είναι να δώσετε πειστικές απαντήσεις αλλά να καταφέρετε να προσπεράσετε μερικές χιλιάδες συνυποψηφίους σας οι οποίοι έχουν λόγους να πιστεύουν ότι αξίζουν περισσότερο από εσάς μια θέση σε ένα ριά­λιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Γι' αυτό όσοι πιστοί ετοι­μαστείτε για ένα σκληρό και απαιτητικό κάστινγκ...

Είναι το ριάλιτι που μέχρι στιγμής συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές. Το «Greece's Next Top Model» έσπα­σε το φράγμα των 15.000 συμμετοχών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των νέων αγοριών και κοριτσιών. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός αν κάποιος αναλογιστεί πως δεν πρόκειται για ένα απλό ριάλιτι εγκλεισμού άλλα για ένα πρόγραμμα στο οποίο για να συμμετάσχεις απαιτούνται προσόντα υψηλών προδιαγραφών, που έχουν φυσικά σχέση ε κα­ριέρα στο διεθνές μόντελινγκ.

Η εταιρεία παραγωγής του GΝΤΜ, η Green Pixel, είναι η μεγαλύτερη στον χώρο και με πολλή πείρα, γι' αυτό και γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο το πώς θα γίνει η διαδικασία του κάστινγκ αλλά και πώς θα διασφαλιστεί η εχεμύθεια, πώς θα αποφευχθούν οι διαρροές -που συνιστούν πλέον την μεγαλύτερη απειλή για τέτοιου είδους προγράμματα- αλλά και πώς οι συμμετέχοντες θα αγιοποιηθούν τηλεοπτικά μόνο από τον σταθμό στον οποίο προβάλλεται το ριάλιτι και όχι από τον ανταγωνι­σμό. Γι' αυτό και τα «ψιλά γράμματα» είναι πολύ σημα­ντικά.

Για παράδειγμα, οι συμμετέχοντες καλούνται να υπο­γράψουν συμβόλαια με όρους όπως ο παρακάτω: «Δηλώ­νω ότι, δεν θα έρθω σε επαφή με κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης και δεν θα δώσω πληροφορίες σε σχέση με την εκπομπή σε κανένα τρίτο, χωρίς προηγούμενη γραπτή συναίνεση της Διοργανώτριας και τον Σταθμό. Ο περιορισμός αυτός ισχύει για όσο χρόνο διαρκούν τα γυρίσματα και όσο χρόνο μεταδίδεται η εκπομπή έως και δώδεκα (12) μήνες μετά τη μετάδοση τον τελευταίου επεισοδίου του Προγράμματος.

Παραβίαση αυτής της υποχρέωσης δίνει το δικαίωμα στη Διοργανώτρια να με αποκλείσει ή/και να με κηρύξει έκπτωτο-η εφόσον έχω αναδειχθεί νικητής-ήτρια, ανα­ζητώντας την επιστροφή όσων χρημάτων ή επάθλων ή προϊόντων πιθανότατα έχω κερδίσει. Επιπλέον, σε περί­πτωση που ευθύνομαι για διαρροή πληροφοριών μέσω διαδικτύου, του Τύπου ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, σχετικά με την έκβαση του παιχνιδιού, η οποία θα καταστεί επιζήμια για την Διοργανώτρια, η ποινή της έκπτωσής μου από το παιχνίδι δεν αποκλείει την αξίωση περαιτέρω απο­ζημιώσεως για την αποκατάσταση ζημιών της Διοργανώ­τριας και του Σταθμού».

Φυσικά για να πάρεις μέρος σε ένα ριάλιτι όπως αυτό, με σημαντικούς χορηγούς και εμπορικές συμφωνίες δε­κάδων χιλιάδων ευρώ θα πρέπει να αποκλειστούν πολλά ενδεχόμενα. Ένα από τα σημαντικότερα; Αναγράφεται στις πίσω σελίδες:

«Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε οπτικοακουστικές παραγωγές ή φωτογραφίσεις ή ηχογραφήσει ερωτικού / ακατάλληλου περιεχόμενου και, εάν έχω συμμετάσχει, έχω ήδη ενημερώσει...».

Φυσικά εκτός από όλους όσοι νιώθουν ότι είναι τα τοπ μόντελ της επόμενης μέρας και σπεύδουν να συμπληρώ­σουν μια φόρμα, υπάρχουν και οι περιπτώσεις οι οποίες δεν νιώθουν ανάλογη ανάγκη αλλά είτε τους τηλεφωνούν μέλη της παραγωγής που κάπου τους έχουν εντοπίσει είτε τα μέλη της κριτικής επιτροπής τα οποία όσο κινού­νται στον χώρο της μόδας μπορούν να ανιχνεύουν κρυφά ταλέντα.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της Ιωάννας Μπέλλα στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, που δέχθηκε τηλεφώ­νημα για να απορριφθεί στη συνέχεια με τρόπο σκληρό που προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις και αντιδράσεις. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ειδική κατηγορία υποψηφιο­τήτων που αποτελούνται από πρόσωπα που εξυπηρετούν περισσότερο την τηλεοπτική συνθήκη και λιγότερο τις προδιαγραφές του μόντελινγκ. Πέρα από τα δύο μέτρα υπάρχουν και τα δύο σταθμά.

Προσωπικότητες που γράφουν στο γυαλί, που έχουν ξεχωρίσει στο παρελθόν από άλλα περιστατικά, που έχουν έντονη δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα ή που μπο­ρούν να Ξεδιπλώσουν την προσωπικότητα τους στο πλατό ενώπιον της κριτικής επιτροπής και να σπάσουν τα κοντέρ της τηλεθέασης. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξε-κινήσει και τα κάστινγκ των φερέλπιδων μοντέλων βρί­σκονται ήδη στα μέσα της διαδικασίας. Όσοι παρακολου­θούν την εξέλιξη μιλούν πλέον για έναν κύκλο που συ­γκεντρώνει τις πιο ελκυστικές τηλεοπτικές περιπτώσεις τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Γιατί, για να μην ξεχνιόμαστε, τηλεόραση κάνουμε...

Αδιανόητος ο αριθμός των συμμετοχών για GNTM

Αγρότης Μόνος Ψάχνει

Ο ΣΚΑΪ επαναφέρει ένα format που είχαμε δει πριν από χρόνια στο ΜΕGΑ, το «Αγρότης μόνος ψάχνει». Τι ψάχνει; Η απάντηση είναι απλή και φυσικά δεν είναι «γη για να καλλιεργήσει» αλλά «γυναίκα ν' αγαπήσει».

Γι' αυτό και οι αιτήσεις συμμετοχής άγγιζαν τις 5.000 με αγρότες από όλη την περιφέρεια να αναζητούν την ιδανική σύντροφο, με μάρτυρες τις κάμερες και το τηλεοπτικό κοινό και τις γυναίκες που δεν τους ταιριάζει το στυλ «γιάπι» να επι­θυμούν μια πιο βουκολική εκδοχή του έρωτα. Τα μέλη της παραγωγής έχουν ήδη «οργώσει» όλη την Ελλάδα, έχουν κάνει τα πρώτα κάστινγκ και μιλούν για ένα φρέσκο και διαφορετικό ανθρώπινο δυναμικό για ριάλιτι.

Αδιανόητος ο αριθμός των συμμετοχών Αγρότη

Big Brother

Ο Μεγάλος Αδερφός επιστρέφει. Και μαζί με αυτόν έρ­χονται και 10.000 συμμετοχές να θυμίσουν πως πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά ριάλιτι. Εδώ η συνθήκη του κάστινγκ είναι διαφορετική. Καθώς πρό­κειται για ριάλιτι απόλυτου εγκλεισμού και δεν υπάρχει κριτήριο κάποιου επαγγελματικού ταλέντου, όπως το μόντελινγκ, η μαγειρική ή οι αθλητικές επιδόσεις.

Γι' αυτό και στο κάστινγκ υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες: η παρουσία του ψυχιάτρου και ψυχολόγου όταν πλέον φτάσει η διαδικασία της επιλογής παικτών στους πενήντα. Οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται είναι πλήρεις και αφορούν όλους τους συμμετέχοντες. Ουδείς μπορεί να μπει σε σπίτι ριάλιτι αν όλα τα ιατρικά αποτε­λέσματα δεν είναι εξαιρετικά. Επιπλέον, οι παίκτες πα­ρακολουθούνται στενά από ψυχολόγους καθώς ο εγκλεισμός είναι μία ιδιαίτερη συνθήκη.

Αδιανόητος ο αριθμός των συμμετοχών για big brother

Τα κοινωνικά δίκτυα

Το Νο 1 κοινωνικό δίκτυο από το οποίο αντλούνται παίκτες για κάστινγκ είναι το Tik Tok. Πρόκειται για την καλύτερη πηγή, καθώς, σύμφωνα με τους υπεύθυνους κάστινγκ, βλέπεις βίντεο το οποίο έχει διάρκεια και την επιρροή του. Ακολουθούν οι influencers του Instagram. Κι εκεί αναζητούνται λογαριασμοί με μεγάλη επιρροή, πολλές χιλιάδες ακόλουθους και έντονη δραστηριότητα.

Τα τσακάλια του κάστινγκ ξέρουν πολύ καλά να αλιεύ­ουν πρόσωπα και από άλλα σημεία. Αγόρια και κορίτσια τα οποία εργάζονται σε δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά, περσόνες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο καλ­λιτεχνικό χώρο και φυσικά στον αθλητισμό και ειδικά στην κατηγορία «γυμναστές - γυμνάστριες».

Φυσικά ο κορυφαίος όλων παραμένει ο Γιάννης Χοϊμές, ο δάσκαλος κάθε οντισιόν, ο πρύτανης του ριάλιτι - κά­στινγκ. Πρόκειται για έναν έμπειρο ψυχολόγο ο οποίος εδώ και δεκαετίες καταφέρνει να εντοπίσει τα πρόσωπα που θα κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό. Φυσικά ο χώρος δράσης του είναι το «Survivor». Και βέβαια όλα τα πρόσωπα που έχουν διακριθεί και κάνουν σήμερα καριέ­ρα σε τηλεόραση και όχι μόνο πέρασαν από το δικό του σκανάρισμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Μία γυναίκα γύρισε και μου είπε "Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι"»

Τηλεθέαση (05/06): Πτώση για τη Φάρμα

Share