Άσε μας ρε μαμά (20-23/9): Η Ρωξάνη μαθαίνει την αλήθεια για τη σχέση του Δημήτρη με την Έλλη

Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά (20-23/9): Η Ρωξάνη μαθαίνει την αλήθεια για τη σχέση του Δημήτρη με την Έλλη

Η νέα αγαπημένη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά, επιστρέφει αυτή την εβδομάδα με τρία νέα επεισόδια (20-23/9), στα οποία αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός μιας και η Ρωξάνη θα μάθει τα πάντα για τη σχέση του Δημήτρη με την Έλλη, ενώ την ίδια στιγμή ο Θωμάς θα τη διεκδικήσει.

Αυτά θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Άσε μας ρε Μαμά (20-23/9)

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο 4

Η Ρωξάνη παίρνει από τα μέλη της οικογένειας χρήματα, αυτοκίνητα και πιστωτικές κάρτες και τους αναγκάζει σε αυστηρή οικονομία. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους, καθώς αναγκάζονται να πάνε στη δουλειά με το λεωφορείο. Η Ρωξάνη όμως προσπαθεί παράλληλα να βρει λύση προκειμένου να σώσει την ΑΡΜΕΚΟ.

Με τη βοήθεια της Νικόλ σκέφτεται μια πιθανή έκβαση που μπορεί να βοηθήσει την εταιρία να ορθοποδήσει. Η Γεσθημανή πείθει την Έλλη να ανακοινώσει τον γάμο της με τον Δημήτρη στο πάρτι της Νικόλ, παρά τις αντιδράσεις του Δημήτρη. Παράλληλα, η Τζοβάνα μαθαίνει ότι η πεθερά της φουσκώνει τα μυαλά του Άρη για σπουδές animation και εξοργίζεται. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, μια αναπάντεχη απόφαση του Λευτέρη και της Νάντιας θα φέρει τη Ρωξάνη προ μεγάλης εκπλήξεως.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο 5

Η Ρωξάνη, «δέχεται» ψύχραιμα την ανακοίνωση γάμου του Λευτέρη με τη Νάντια, αλλά πιέζει τον Μενέλαο να φέρει πίσω την Τζοβάνα. Η Τζοβάνα από τη μεριά της, επιστρέφει μόνη της γιατί αισθάνεται ότι χάνει έδαφος έναντι της Ρωξάνης στη σχέση της με τον Άρη.

Κι ενώ η Γεσθημανή βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών για το πάρτι της Νικόλ, η Ρωξάνη με τα κορίτσια του σπιτιού πηγαίνει στη λαϊκή αγορά για ψώνια. Εκεί, συναντά τον Δημήτρη για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και η ένταση μεταξύ τους είναι εμφανής. Ο Παπαπέτρου ξεκινά την πολιορκία της Ρωξάνης, η οποία στο πάρτι της Νικόλ θα μάθει την αλήθεια για το Δημήτρη και την Έλλη.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο 6

Η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της σχέσης της κολλητής της με τον μεγάλο της έρωτα. Το σοκ της θα δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα οδηγήσουν τόσο αυτή όσο και τον Δημήτρη σε σημαντικές αποφάσεις.

Ο Θωμάς ψάχνει τρόπους να φτάσει κι αυτός στο πάρτι, αλλά όλα δείχνουν να είναι εναντίον του, ενώ δεν ξέρει ότι στο σπίτι του τον περιμένει μια έκπληξη… η επιστροφή της κόρης του από την Αγγλία. Ταυτόχρονα, η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στην Μάνη.

Η υπόθεση του Άσε μας ρε Μαμά

«Οι σαραντάρες, ίσον με δύο εικοσάρες…» λέει το γνωστό άσμα! Στην περίπτωση μας, όμως, θα προσθέσουμε κι άλλα δέκα χρόνια! Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή της αντιμετωπίζει πολλές απρόσμενες καταστάσεις! Βρίσκει την οικογενειακή, και μέχρι πρότινος επιτυχημένη, επιχείρηση στο χείλος της καταστροφής και τα παιδιά της να κάνουν τις λάθος επιλογές σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι γαμπροί και οι νύφες της έχουν πάρουν τα ηνία και έχουν οδηγήσει τα βλαστάρια της σε έναν σπάταλο τρόπο ζωής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή της δίνει κι άλλα χαστούκια!

Ο Δημήτρης, ο έρωτας που άφησε πίσω φεύγοντας για την Αμερική, δουλεύει στην κατασκευαστική εταιρία του αιώνιου ανταγωνιστή της και μέγα εργολάβου των δυτικών προαστίων, Θωμά Παπαπέτρου, ο οποίος μόλις την ξαναβλέπει την ερωτεύεται σφοδρά και διεκδικεί μια θέση στην καρδιά της. Η Ρωξάνη, όμως, αυτή την θέση την έχει κρατημένη μόνο για τον Δημήτρη, μέχρι που μαθαίνει ότι εκείνος είναι πια ζευγάρι με την κολλητή της φίλη, την Έλλη! Πόσα ν’ αντέξει κανείς;