Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης στην Ντίσνεϋλαντ των ενηλίκων, στο Ντουμπάι

Μη το χάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης στην Ντίσνεϋλαντ των ενηλίκων, στο Ντουμπάι

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά συνεχίζουν την εξερεύνηση στο μοναδικό Ντουμπάι!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ ταξιδεύουν στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα με προορισμό το Ντουμπάι, τη Ντίσνεϋλαντ των ενηλίκων.

Ο Τάσος Δούσης ανεβαίνει στον 148ο όροφο του υψηλότερου κτηρίου του κόσμου, στο Μπουρζ Χαλίφα. Ανακαλύπτει το Dubai Mall, το μεγαλύτερο shopping mall της γης, φτάνοντας μέσω της Σέιχ Ταγεντ Ρόουντ, εκεί όπου οι ουρανοξύστες κάνουν skyline.

Οι τηλεθεατές θα ζήσουν ένα αληθινό παραμύθι στα περίφημα σιντριβάνια του Μπουρζ Χαλίφα και στη Μπαστακίγια, το παραδοσιακό Ντουμπάι που έχει τη γοητεία άλλης εποχής.

Το ρεπορτάζ έχει ακόμη και κρουαζιέρα στον ποταμό Κρικ Ρίβερ, τρελά παζάρια στη σκεπαστή αγορά της πόλης, όπως και εξερεύνηση στο κάστρο του The Palm, το ξενοδοχείο Atlantis το οποίο στη βάση του κρύβει το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου, εκεί όπου οι δύτες ταΐζουν τα σαλάχια στο στόμα.

Συνεχίζοντας το οδοιπορικό των ΕΙΚΟΝΩΝ στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας χαρίζουν ένα δυναμικό ρεπορτάζ με ένα ταχύπλοο speed boat που κάνει παιχνίδια στη θάλασσα του αραβικού κόλπου με φόντο τα τεράστια ξενοδοχεία και τις κατασκευές που έχουν φτιαχτεί μέσα στη θάλασσα.

Επόμενη στάση στο Ντουμπάι ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ για τη μεγαλοπρέπεια του Μπουρζ Αλ Αράμπ. Ο Τάσος Δούσης μπαίνει στο μοναδικό 7στερο ξενοδοχείο και το παρουσιάζει όπως δεν το έχετε δει ποτέ μέχρι σήμερα. Επίσης παρουσιάζει κι ένα παραμυθένιο δείπνο σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια του κόσμου, το Αλ Μαχάλα.

Επόμενη στάση αλλαγή σκηνικού και σαφάρι στους αμμόλοφους του Ντουμπάι. Οδηγάμε σε off road διαδρομή jeep 4X4 και buggy που γλιστράνε κυριολεκτικά πάνω στην καυτή άμμο της ερήμου. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην περιπέτεια πάνω στους αμμόλοφους, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα ηρεμούν αφού το σαφάρι έχει και βόλτα με καμήλες στην έρημο. Το πάρτι συνεχίζεται με παραδοσιακούς χορούς στους οποίους διαπρέψαμε μαζί με τους Εμιράτις, δηλαδή τους ντόπιους χορευτές. Η βραδιά περιλαμβάνει επίσης οριεντάλ χορούς, όπως επίσης και παράξενες χορευτικές φιγούρες από δερβίσηδες που είναι ντυμένοι σαν λαμπατέρ.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ έχει βουτιές στις παραλίες του Ντουμπάι, όπως και στις πολλές εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από τα 5στερα ξενοδοχεία της χλιδής.

Η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ ζει στη «Βενετία της Ανατολής» μέσα στο εξωπραγματικό συγκρότημα – ξενοδοχείο Μαντινά Τζουμεϊρά που για κάποιους είναι το πιο ρομαντικό, γραφικό και απίθανο μέρος στο Ντουμπάι.

Η εκπομπή των ΕΙΚΟΝΩΝ για το Ντουμπάι ολοκληρώνεται με τη ξέφρενη νυχτερινή ζωή του Εμιράτου.

Δείτε το trailer στο travelstyle.gr!