The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ετοιμαστείτε για φοβερή εκπομπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός, με την ξεχωριστή φωνή, αναφέρεται στην τηλεόραση και εκφράζει τη χαρά του για την εξέλιξη της μυθοπλασίας.

Επίσης, μιλά για τις κινηματογραφικές ταινίες, στις οποίες έχει συμμετάσχει, στην αγάπη του για το σινεμά, στην οικειότητα που εκπέμπει στους ανθρώπους που τον συναντούν στον δρόμο, ακόμα κι αν δεν θυμούνται τον ρόλο του, αλλά και στην επιθυμία του να κάνει σύντομα οικογένεια.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μεταφέρει το δικό του μήνυμα για τον σεξισμό και την κατάχρηση εξουσίας, μέσα από τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Αξύριστα πηγούνια» και εξηγεί γιατί εδώ και χρόνια έχει πάρει…τα βουνά. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» και ο Ιωάννης Απέργης που συναντά τον «δάσκαλό» του, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά με συγκίνηση για την οικογένειά του, για τον γιο του, που του άλλαξε τη ζωή, για τις δυσκολίες του επαγγέλματος που έχει επιλέξει, αλλά και για την ανάγκη του να κάνει παράλληλα άλλες δουλειές για να στηρίξει το σπίτι του.

Τέλος, αναφέρεται στον ρόλο του κομμωτή που θα ενσαρκώσει στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» και κουρεύει μαζί με τον Γρηγόρη τους συντελεστές της εκπομπής!

Το trailer του αποψινού The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα αναλάβει τον Εκατομμυριούχο στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν τελικά θα είναι ο παρουσιαστής του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1.

«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά με ευχαριστεί. Το απολαμβάνω. Δεν ξέρω πόσοι μνηστήρες προέκυψαν για τον "Εκατομμυριούχο". Το ξέθαψα το παιχνίδι αυτό για να εξηγήσω ότι θέλω πολύ να το κάνω.

Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να συμβεί. Δεν ήταν να γίνουν όλα τα παιχνίδια τώρα. Δεν θα γινόταν τώρα και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και ο “Εκατομμυριούχος”.

Εγώ θεωρούσα ότι στα τρία χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1, με το συμβόλαιό μου, είχα βάλει μέσα, ότι θα ήθελα αυτά τα δύο προγράμματα αν γίνουν στην Ελλάδα να έχω μια οψιόν… Η συζήτηση έχει μείνει στο ότι θα το παρουσιάσω», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.