The Bachelor 2 - highlights 4/11: Τα κλάματα του Αλέξη Παππά και η δημόσια συγγνώμη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 4/11: Τα κλάματα του Αλέξη Παππά και η δημόσια συγγνώμη

Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 σε σημείο που μέχρι και ο Αλέξης Παππάς ξέσπασε σε κλάματα μπροστά σε κάμερες και παίκτριες. Τι συνέβη όμως; Ενώ γιατί μια παίκτρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη;

Τα 4/11 highlights του The Bachelor 2

"Με συγκρίνεις με τις υπόλοιπες κοπέλες;" - Έξαλλη η Γιώτα με τον Αλέξη

Καθόλου καλά δεν τα πάνε τις τελευταίες μέρες ο Αλέξης και η Γιώτα, παρόλο που στην αρχή του The Bachelor φαινόταν πως θα καταλήξει μαζί της.

Στο (4/11) λοιπόν επεισόδιο, ο Αλέξης επισκέφθηκε τα κορίτσια στη βίλα προκειμένου να ανακοινώσει ποιες έχει διαλέξει να πάρει μαζί του στο ομαδικό ραντεβού.

Πριν όμως αυτό, ο ίδιος πήρε μαζί του έξω την Γιώτα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους τα πράγματα. Καθ'όλη τη συζήτηση, η Γιώτα συνεχώς τον κατηγορούσε πως δεν της δείχνει καθόλου ενδιαφέρον. Όταν μάλιστα εκείνος της είπε πως πρέπει να είναι με όλες προκειμένου να τις γνωρίσει καλά, εκείνη του τα γύρισε και εκνευρίστηκε όταν θεώρησε πως την συγκρίνει με τις υπόλοιπες.

"Δεν μπορείτε να μιλάτε σαν άνθρωποι" - Εξωφρενών η Ιωάννα με τις κοπέλες

"Σκοτώθηκαν" για ακόμη μια φορά οι κοπέλες μεταξύ τους, στο 4/11 επεισόδιο του The Bachelor. Την ένταση την ξεκίνησε η Ιζαμπέλα, η οποία τα είπε όλα έξω από τα δόντια με αποτέλεσμα πολλές να ξεσπάσουν.

Συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα τόνισε ουκ ολίγες φορές πως δεν υπολογίζει καμία ως αντίπαλο, κάτι που προσέβαλε αρκετά τα κορίτσια και έτσι ξεκίνησαν οι φωνές. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Ιωάννα δεν άντεξε και βγήκε από τα ρούχα της!

«Είναι σαν να χτυπάς σε ξύλο. Κούφιες όλες», είπε η ίδια στην κάμερα, ενώ την ίδια στιγμή σε έναν έντονο διαπληκτισμό οδηγήθηκαν η Ντίνα με την Αθηνά New York.

«Δεν μπορείτε να μιλάτε σαν άνθρωποι. Έλεος, να σέβεστε η μία την άλλη», φώναζε η Ιωάννα και μετά από λίγο σηκώθηκε και έφυγε ενώ έξαλλη έγινε και η Γιώτα με τον Αλέξη.

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Αλέξης - Τι συνέβη

Μια πολύ τρυφερή έκπληξη είχε ετοιμάσει ο Αλέξης για τα κορίτσια στο 4/11 επεισόδιο του The Bachelor, με τον ίδιο μάλιστα να μην μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης αποφάσισε να φέρει τα αγαπημένα αντικείμενα των κοριτσιών προκειμένου να εξομολογηθούν μερικές αναμνήσεις τους από την παιδική τους ηλικία.

Η Γιώτα -που τσακώθηκε προηγουμένως με τον Αλέξη- όταν φόρεσε μια μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν η ίδια μικρή, διηγήθηκε πόσο όμορφα μεγάλωσε με τους γονείς της: «Όταν ήμουν μωρό, η μαμά μου με έπαιρνε στην δουλειά κι ήμουν ντροπαλή. Άκουγα πάρα πολύ, δεν ξέρω τι άλλαξε στην πορεία. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων κι υπερήφανη γιατί οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι και μου λείπουν πολύ» είπε με δάκρυα στα μάτια η Γιώτα, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και ο Αλέξης!

Έμειναν όλοι "κάγκελο" - Η Λένα απέρριψε την συγγνώμη της Αθηνάς NY

Λίγο μετά την επιστροφή της Λένας στο σπίτι, καθώς είχε βγει ραντεβού με τον Αλέξη, η Αθηνά την διέκοψε, σηκώθηκε όρθια και της ζήτησε συγγνώμη, καθώς όπως υποστήριξε θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλες.

Παρόλα αυτά, όμως, η Λένα την αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως δεν συγχωρεί άτομα τα οποία της έχουν επιτεθει και της έχουν συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο. Στο τέλος, όμως, οι δύο κοπέλες έδωσαν τα χέρια και απλά συμφώνησαν να λένε μεταξύ τους τα τυπικά.