Μόλις χθες 17/12: Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις χθες 17/12: Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (17/12) επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, στην οποία σε λίγο καιρό θα δούμε δύο πρόσωπα να μπαίνουν, καθώς η Kατερίνα υπόσχεται στον Σπύρο να μην πει σε κανέναν για τον καβγά με τον Μιχάλη αλλά προδίδει την εμπιστοσύνη του.

Οι σημερινές 17/12 εξελίξεις του Μόλις Χθες

Επεισόδιο 60

Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα ενώ εκείνη και ο Θάνος αρχίζουν να υποπτεύονται ότι πίσω από τη σφράγιση του οικοπέδου βρίσκεται ο Σπύρος.

Η οικογένεια Λάμπρου είναι σε αναβρασμό στην αναμονή της παρουσίασης του βιβλίου. Όταν αυτή θα γίνει τα πράγματα θα πάρουν μιαν απρόσμενη τροπή.

Τι θα δούμε στο επόμενο (61) επεισόδιο

Η παρουσίαση του βιβλίου της Δάφνης τελειώνει επεισοδιακά με έναν ακόμη καυγά του Ιάσονα με τον πατέρα του. Η Κορίνα κάνει μια φωτογράφιση, προκειμένου να διαφημίσει τα κοσμήματά της σε μεγάλο περιοδικό και γνωρίζει έναν πολύ γοητευτικό φωτογράφο, τον Άλκη.

Η Χριστίνα βγαίνει επιτέλους ραντεβού με τον Αχιλλέα. Η Λουίζα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Σπύρο, ο οποίος συνεχίζει να μην της μιλάει. Ο Ορέστης ψάχνει τρόπο να προσβάλει τη διαθήκη και να μην παραχωρηθεί το σπίτι της Κηφισιάς στον Μιχάλη.