J2US:"Κάγκελο" ο Κοκλώνης με την εμφάνιση Λιόλιου - Παναγιώταρου

Φόρεσαν τις μπότες τους και μας μετέφεραν στο Broadway

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US:

Μετά από την αποθέωση του Νίκου Μπάρκουλη και την Εβελίνας Νικόλιζα από την κριτική επιτροπή του J2US, σειρά είχε η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Να τονίσουμε πως οι δυο τους από τα πρώτα κιόλας Live ήταν αρκετά καλές με αποτέλεσμα να θεωρούνται πλέον ένα από τα φαβορί του show.

Έτσι, στο αποψινό live οι δυο τους "κέντρισαν" για τα καλά τα βλέμματα των κριτών αφού τραγούδησαν το «These Boots Are Made for Walkin».

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης μετά το τέλος της εμφάνισης που έκαναν τα κορίτσια έμεινε με το στόμα "ανοιχτό" λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Άγιο βασιλίτσες μου! Κουκλάρες, φωνάρες, ότι και να πω είναι… άρες! Τέλειες».

Η εμφάνιση Παναγιώταρου - Λιόλιου στο J2US

Επανασύνδεση για παίκτρια του J2US - Τα βρήκε πάλι με τον πρώην της και προδόθηκε από instastories

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό πως χώρισε, όμως τελικά αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση της. Έτσι η παίκτρια του J2US τα βρήκε πάλι με τον πρώην σύντροφο της και μάλιστα, πήγαν ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Αυτό το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον Δημήτρη Κεχαγιάς. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει την σχέση τους, ωστόσο, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτού κρυφό καμάρι.

Η εκπομπή Τι λες τώρα, έβγαλε στο φως instastories όπου προδίδουν το ταξίδι του ζευγαριού στην Ρώμη.

Λιόλιου Κεχαγιάς επανασύνδεση