Η τελευταία ώρα: Ο Πετρίδης ανακρίνει τον Αμάρ για τον φόνο της Αρχοντίδου - Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 11/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Ο Πετρίδης ανακρίνει τον Αμάρ για τον φόνο της Αρχοντίδου - Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Ενδιαφέρουσες πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (11/01) επεισόδιο της σειρά του OPEN, «Η Τελευταία Ώρα». Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε εμφανιστεί ένα πρόσωπο κλειδί από το παρελθόν της Κατερίνας, το οποίο είχε προκαλέσει αρκετή αναστάτωση.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά «Η Τελευταία Ώρα»

Η Έλλη στα πρόθυρα της ανακάλυψης του μενταγιόν έρχεται αντιμέτωπη με μια άλλη πλευρά του Μάρκου. Η παράδοση του δράστη της δολοφονίας φέρνει ανακούφιση σε όλους όμως αυτή η δοκιμασία έχει αφήσει το σημάδι της στις σχέσεις του Ανδρέα. Ο Πετρίδης ανακρίνει τον Αμάρ για τον φόνο της Αρχοντίδου αλλά δεν πείθεται.

Η Έλλη στα πρόθυρα της ανακάλυψης του μενταγιόν έρχεται αντιμέτωπη με μια άλλη πλευρά του Μάρκου. Ο Νικόλας έρχεται σε ρήξη με τη Μαρίνα που δεν θέλει να εμποδίσει τον γάμο της Κάτιας ενώ η Σοφία καταστρώνει το σχέδιό της.

Η Άσπα δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που την ταράζει ενώ η Σίλια επικοινωνεί με τον Μάρκο. Τέλος, ο Αλέξης έχει μια τυχαία συνάντηση που δεν είναι καθόλου τυχαία.

Η υπόθεση της σειράς

«Η Τελευταία Ώρα» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και έκανε πρεμιέρα στις 22/11 στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.