MasterChef 6: Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε το κρυφό του ''ταλέντο'' - Πως αντέδρασαν οι υπόλοιποι κριτές;

Νέο επικό περιστατικό!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε το κρυφό του ''ταλέντο'' - Πως αντέδρασαν οι υπόλοιποι κριτές;

Μετά την απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας Χαρτάτι από το αποψινό 22/2 επεισόδιο του MasterChef 6, το ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε να συνεχιστεί κανονικά με την δοκιμασία αποχώρησης. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος έχει πολλά κρυμμένα ταλέντα, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα από αυτά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα και πριν πάρουν θέση οι τρεις κριτές για να αποφασίσουν το πιο αδύναμο πιάτο που δεν τα κατάφερε και δεν θα συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι, ο αγαπημένος κριτής αποφάσισε να τραγουδήσει.

Το ταλέντο που αποφάσισε να μοιραστεί ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef 6

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι «Θέλω να αφεθώ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με αρκετά...μελωδική φωνή. Τότε ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να τον πειράξει λέγοντας: «Μουσικό διάλειμμα;».

Η αποκάλυψη που έγινε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Μία απρόσμενη αποκάλυψε έκανε στο χθεσινό (21/2) επεισόδιο του MasterChef 6 ο Μάριος κατά τη διάρκεια του Mystery Box (δείτε εδώ ποιος κέρδισε τη δοκιμασία). Συγκεκριμένα, είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως επιθυμία του για όταν βγει από το παιχνίδι είναι να κάνει ένα παιδί.

Ο γνωστός σεφ απόρησε μόλις τον άκουσε, ωστόσο οι δυο τους συζήτησαν και δεν έλειψε και η πρόταση για την κουμπαριά τους.

«Δεν πάω στα μπουζούκια σεφ, δεν πολύ βγαίνω έξω σε κλαμπ και τέτοια. Σπίτι, βόλτα στο δάσος με το σκυλί, μου έφεραν και ένα γατί τώρα. Η κοπέλα και η θεία μου προσέχουν το γατί. Μόλις βγω από εδώ θα κάνω παιδί», είπε αρχικά ο Μάριος.

Μόλις τον άκουσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αμέσως του απάντησε: «Τι δηλώσεις κάνεις παιδί μου; Άμα βγει αγοράκι πώς θα το βγάλεις;».

«Δεν ξέρω σεφ» απάντησε ο Μάριος ενώ η Φανή πετάχτηκε και είπε: «Λεωνίδα!».

«Λεωνίδας; Άμα είναι νονός μπορεί να τον βγάλω και Λεωνίδα», απάντησε ο Μάριος.