Σήμερα γίνεται γάμος στην Elif αλλά κάποιος θα τον εμποδίσει...

Τι θα δούμε στο αποψινό 10/3 επεισόδιο της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σήμερα γίνεται γάμος στην Elif αλλά κάποιος θα τον εμποδίσει...

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην δημοφιλή σειρά του Star, Elif, αφού μετά την απόφαση του Σαφάκ και της Ζουλιντέ να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του γάμου, η μεγάλη μέρα επιτέλους φτάνει, στο αποψινό 10/3 επεισόδιο, όμως κάποιος άλλος που δεν αποδέχεται την κατάσταση και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει αυτό το γάμο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό 10/3 επεισόδιο της σειράς Elif

Επεισόδιο 1049

Η μεγάλη μέρα επιτέλους φτάνει. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πρόκειται να παντρευτούν και είναι ενθουσιασμένοι. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για εκείνους. Ακόμα και η Λεμάν έχει σταματήσει να συμπεριφέρεται άσχημα και φαίνεται να αποδέχεται την κατάσταση, αν και εξακολουθεί να μην είναι ευχαριστημένη με το πως έχουν έρθει τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Ζουλιντέ μιλάει για τη Λεμάν με τα ωραιότερα λόγια και εκείνη φαίνεται να «μαλακώνει» κάπως τη στάση της.

Υπάρχει όμως κάποιος άλλος που δεν αποδέχεται την κατάσταση και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει αυτό το γάμο. Η Αλέβ λοιπόν, καταστρώνει ένα σχέδιο και απαγάγει τον Εμιρχάν, κλειδώνοντας τον σε μια αποθήκη. Κανείς δεν υποψιάζεται την Αλέβ, αφού είχε φύγει δήθεν το πρωί. Όμως η παρατηρητικότητα της Ελίφ τους βάζει σε υποψίες για το πρόσωπο της Αλέβ. Ο Ακίν βρίσκει το κουράγιο να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Μπιρτσέ.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 1050

Η Μελέκ και η Ελίφ είναι αυτές που σώζουν τελικά τον Εμιρχάν και τον πηγαίνουν πίσω στη μητέρα του. Η περιπέτεια του Εμιρχάν ενώνει ακόμα περισσότερο τον Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Η Αλέβ φεύγει ταπεινωμένη για πάντα από τη ζωή τους. Η Λεμάν συνεχίζει κάποιες φορές να μπλέκεται στα πόδια του ζευγαριού. Η Ζουλιντέ όμως παραμένει ψύχραιμη και αντιμετωπίζει με χιούμορ και υπομονή τα σχόλια της Λεμάν.

Ο Εμιρχάν μοιράζεται τη χαρά του για τη νέα του οικογένεια με τον Τουφάν και εκείνος θυμώνει. Η Μπιρτσέ δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την ερωτική εξομολόγηση του Ακίν και ο νεαρός πληγώνεται από τη συμπεριφορά της. Η Χουμεϊρά έχει καταλάβει τα αισθήματα του Κερέμ για την Ασλί.

TAGS