«Ψυχολογικά είμαι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μπακοδήμου για τη νέα εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Μια εβδομάδα μακριά από την πρεμιέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ψυχολογικά είμαι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μπακοδήμου για τη νέα εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Μπακοδήμου ''πιάστηκε'' από την κάμερα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Τρίτη 30/8 και πολύ σύντομα έκανε δηλώσεις για την νέα εκπομπή, που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα.

Σε γενικές γραμμές είναι όλα έτοιμα, αν και υπήρξαν κάποιες αλλαγές με την ομάδα της, σε κάθε περίπτωση σε μία εβδομάδα από τώρα θα συστηθεί ξανά στο κοινό τόσο η ίδια με νέο ρόλο όσο και το πάνελ, που έχει δημιουργήσει η παραγωγή του καναλιού μετά από αρκετές προσαυξήσεις, που έγιναν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ

«Έτοιμοι για να βγούμε “αέρα” δεν είμαστε, θέλουμε ακόμα μια βδομάδα. Αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ έτοιμη. Μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Η αλήθεια είναι ότι στο Just είχα μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματικά και προσωπικά και με όλη την ομάδα εκεί και το Just θα μου λείψει αλλά είναι ωραίο να ανανεώνεσαι.

Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια κάνω πολλά φορμάτ. Θα μου λείψουν όλοι στο Just και θα περιμένω να τους δω με πολλή λαχτάρα. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Δεν έχουμε μιλήσει, του εύχομαι καλή επιτυχία, θα είναι μια ωραία χρονιά, πολύ δημιουργική».

Ολοκληρώνεται το πάνελ της Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ

Δεν αργεί η πρεμιέρα για την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου σε ρόλο παρουσιάστριας στον ΣΚΑΪ. Όπως όλα δείχνουν κάθε σαββατοκύριακο από τις 17/9, η λαμπερή ξανθιά θα βγαίνει τα μεσημέρια στο γυαλί και θα αναλύει θέματα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η παρουσιάστρια διαμορφώνει ακόμα το πάνελ της, αφού μετά την ηχηρή αποχώρηση, που έγινε γνωστή θα έχει στην παρέα της άτομο από το Breakfast at star. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Τάσος Μπιμπισίδης θα είναι μαζί της, δίνοντας τα χέρια και αποτελώντας το τρίτο πρόσωπο της ομάδας.

Μπακοδήμου ΣΚΑΪ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP