«Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό άνοιγμα» - Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για το νέο του τηλεοπτικό βήμα

Ο γνωστός ηθοποιός φοβάται την κατάληξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

O Γιάννης Μπέζος τη νέα σεζόν δεν θα πρωταγωνιστήσει σε κάποια τηλεοπτική σειρά, αλλά θα βρίσκεται στην τηλεόραση. Ο γνωστός ηθοποιός θα παρουσιάσει μια μουσική εκπομπή στο Open. Παράλληλα, όμως, εξέφρασε τον τρόμο του για το άνοιγμα της τηλεοπτικής σεζόν και φοβάται την κατάληξη.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τόνισε ότι δεν είναι δουλειά του κάθεται, αλλά και ότι ήταν εύκολη απόφαση να μην παίξει σε καμία σειρά. «Η δουλειά μου δεν είναι να κάθομαι, είναι να είμαι ενεργός. Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, θα είναι μια εκπομπή “δωματίου”. Η εκπομπή δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική, να μη μένουμε στα ίδια και τα ίδια. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να μην είμαι φέτος σε σειρά, δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο. (Δείτε εδώ όσα ανέφερε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα)

Ο τρόμος του Γιάννη Μπέζου για την τηλεοπτική σεζόν και για τις συμβουλές, που δεν ακούει... κανείς

Τη νέα σεζόν η ελληνική τηλεόραση θα κατακλειστεί από τηλεοπτικές σειρές, καθώς όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν επενδύσει στη μυθοπλασία. Η εξέλιξη αυτή τρομάζει τον Γιάννη Μπέζο, καθώς στο παρελθόν είχε γίνει κάτι παρόμοιο και η κατάληξη δεν ήταν καλή.

«Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα” και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Δεν είμαι θετικός σε ένα σίκουελ. Δεν έχω κανένα απωθημένο, είμαι ευγνώμων και χορτασμένος. Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν. Δεν εισέρχεται κανείς στην υποκριτική, κάνουν ότι εισέρχονται», σημείωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν συμβουλεύω κανέναν ποτέ, δεν τις ακούει κανείς τις συμβουλές. Δεν έχω στερηθεί κάτι, τα έχω ζήσει όλα. Μόνο ο εαυτός μας, μας εμποδίζει να συνδυάσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και όχι η δουλειά μας. Δεν ζηλεύω ούτε με την καλή, ούτε με την κακή έννοια. Έχουν γίνει απόπειρες καλές αλλά και ανοησίες».

H αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Μπέζου για την πορεία του

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερό από εκείνον, μιας και πάντα είναι εκρηκτικός στον λόγο του και δεν μασάει ποτέ τα λόγια του σε συνεντεύξεις του, αλλά λέει τα πράγματα όπως είναι. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης 31/8 βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τον κόπο και την σκληρή δουλειά που έριξε για να φτάσει ως εδώ.

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει αν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι και έχω μοχθήσει για αυτό.

Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δεν μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόχθησα πολύ και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Αυτοί που ενοχλούνται καταλαβαίνουν καλύτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων...