Γλυκάνισος: Δύσκολες ώρες για την Ραζάν - Η αστυνομία....

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 20/9 επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκάνισος: Δύσκολες ώρες για την Ραζάν - Η αστυνομία....

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και το επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό, παρόλο που σε τηλεθέαση δεν τα πήγε τόσο καλά. Απόψε 20/9, επιστρέφει με καταιγιστικές εξελίξεις.

Οι σημερινές 20/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος

Ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά, από την οικογένεια Δεμίρη.

Δίπλα της, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας. Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.

Η ανάρτηση του Παπαγεωργίου για την σειρά

Όπως προαναφέραμε, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά, «Γλυκάνισος» όπου μεταξύ άλλων φαίνεται πολλά υποσχόμενη μιας και η πλοκή του είναι άκρως καθηλωτική (δείτε εδώ το τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα).

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου λοιπόν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη σειρά, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς δεν δίστασε επίσης να ευχηθεί καλή αρχή σε στις υπόλοιπες σειρές που ξεκινούν απόψε.

«Αυτός είναι ένας γλυκάνισος. Και τον βάζω εδώ (σε δική μου φωτογραφία- θα σέβεστε) για να ευχηθώ σε όλους/ες τους συναδέλφους και συντελεστές της σειράς που ξεκινάει σήμερα το βράδυ στις 21:00 στον @skaitv.gr καλή μας αρχή.

Και επίσης να ευχηθώ στο σύνολο της μυθοπλασίας καλη αρχή μιας και ξεκινάμε οοοολοι σήμερα και δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την συναδελφικότητα και τον συναγωνισμό σε μια εποχή που μας απομονώνει τον καθένα στο καβούκι του. @glykanisos @tanweer_productions @s.potamaris».