GNTM 5 Trailer(3/10): Έρχεται με το αντίο της Σοφίας Χατζηπαντέλη, το ID Catwalk και πολλές απαιτήσεις για την επόμενη φάση

Ποιες θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το bootcamp

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
GNTM 5 Trailer(3/10): Έρχεται με το αντίο της Σοφίας Χατζηπαντέλη, το ID Catwalk και πολλές απαιτήσεις για την επόμενη φάση

Είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5, απόψε στις 21.00 στο STAR με έξτρα ανατρεπτικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι την προηγούμενη Τρίτη βλέπαμε κανονικά audition, σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τόσο την δοκιμασία του ID Catwalk, που θα δώσει στις παίκτριες το πολυπόθητο εισιτήριο για το bootcamp, ενώ θα δούμε και την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η κριτής είναι το πιο ξακουστό πρόσωπο της σεζόν μέσα στο παιχνίδι, αφού λόγω της εκκεντρικής της εμφάνισης, αλλά και του εκκεντρικού της χαρακτήρα, έχει καταφέρει πριν ακόμα από την έναρξη του παιχνιδιού, να τραβήξει όλα τα σχόλια πάνω της, είτε αρνητικά, είτε θετικά. Από τη μία έχουμε τον μέγα πολέμιο της Λάκη Γαβαλά να την κατακεραυνώνει(δείτε εδώ το ιστορικό της κόντρας τους) και από την άλλη το twitter να την αποθεώνει(εδώ τα σχόλια).

Όσα θα δούμε στο αποψινό 3/10 επεισόδιο του GNTM 5

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή, διατηρούν ακόμα στην κατοχή τους από μία wild card, μια κάρτα που θα δώσει σε κάποιες υποψήφιες τη μεγάλη ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Παράλληλα θα δούμε για τελευταία φορά στο παιχνίδι την Σοφία Χατζηπαντέλη, για να υποδεχτούμε στη θέση της έναν νέο κριτή.

Σε αυτό το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιες καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν έναν «δικό τους», ξεχωριστό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, που θα τις κάνει να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ώστε οι καλύτερες να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε ποιες θα είναι εκείνες που θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το bootcamp!

Ένας από τους λόγους που φημολογείται ότι αποχωρεί η Χατζηπαντέλη

Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε στις 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.