GNTM 5 highlights 10/10: Η πρώτη δοκιμασία, το ατύχημα την ώρα του σετ, οι φωνές της Καγιά και η αποχώρηση!

Ανατράπηκαν όλα την τελευταία στιγμή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 10/10: Η πρώτη δοκιμασία, το ατύχημα την ώρα του σετ, οι φωνές της Καγιά και η αποχώρηση!

Δευτέρα εχθές 10/10 και το κοινό παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα την πρώτη δοκιμασία του φετινού GNTM 5 που... δεν ήταν εύκολο πράγμα! Οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε μια κούνια 40 μέτρων από τη γη και... εννοείται κλάματα και ατυχήματα δεν έλειψαν.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε για εσάς όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου...

Τι είδαμε στο χθεσινό 10/10 επεισόδιο του GNTM 5

Τα επίδοξα μοντέλα ρίχτηκαν στην "μάχη" για ένα πολυπόθητο δωμάτιο στην βίλα

Μπορεί οι διαγωνιζόμενες να πέρασαν από 40 κύματα προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την πολυπόθητη βίλα ωστόσο οι σκληρές δοκιμασίες τώρα αναμένεται να ξεκινήσουν.

Συγκεκριμένα, σε κάθε κύκλο του ριάλιτι μοντέλων έχουμε παρακολουθήσει το πώς τα επίδοξα μοντέλα "ρίχνονται" στην μάχη προκειμένου να καταφέρουν να μπουν και να επιλέξουν το επιθυμητό δωμάτιο στην βίλα. Επόμενο ήταν λοιπόν για εκείνες να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να βoλευτούν.

Φανερά αγχωμένος ο Χρήστος Μπίρμπας στην πρώτη γνωριμία με τα επίδοξα μοντέλα

Μετά από την επεισοδιακή είσοδο της Μαίρης Βυτινάρος που είχαμε παρακολουθήσει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, σειρά είχε η εισβολή του Χρήστου Μπίρμπα στο φετινό GNTM 5 όπου περιμέναμε πως και πως μιας και θα είναι ο νέος τους coach.

Έτσι, μετά από την εμφάνισή του, με την βοήθεια της Μαίρης συνόδευσαν τις διαγωνιζόμενες στην εξερεύνηση του σπιτιού και οι πρώτες παρέες αρχίζουν να δημιουργούνται, ενώ διασκεδάζουν με τους coaches στην πισίνα.

Να τονίσουμε πως Χρήστος ανήκει στη νέα γενιά του Ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές.

Πλάνταξε στο κλάμα η Έλενα Λυσάνδρου την ώρα του σετ

Η πρώτη δοκιμασία για το φετινό GNTM 5 είναι γεγονός καθώς τα μοντέλα μπήκαν από την πρώτη κιόλας μέρα στα βαθιά.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες σε ύψος 40 μέτρων έπρεπε να φωτογραφηθούν αιωρούμενες πάνω στην κούνια από την Ιωάννα Τζετζούμη, για την πρώτη τους μεγάλη καμπάνια ενός νέου γαλλικού αρώματος.

Μετά λοιπόν από το απρεπές πλάνο που ξέχασαν να κόψουν στο μοντάζ σειρά είχε και η εμφάνιση της Έλενας Λυσάνδρου η οποία αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια του σετ. Μάλιστα, οι πόζες της δεν ικανοποίησαν του κριτές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Νόμιζα ότι θα ήταν ευκολότερο για να πω την αλήθεια αλλά όταν ανέβηκα πάνω είδα ότι δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται!».

Σοβαρό ατύχημα στο πρώτο σετ για διαγωνιζόμενη - Αναγκάστηκε να αποχωρήσει

Ακόμη και τα απρόοπτα μπορούν να συμβούν στο GNTM. Όπως είδαμε λοιπόν η Γρηγοριάνα Πλυτά δεν εμφανίστηκε στο πλατό του ριάλιτι εγκαίρως όπως τα υπόλοιπα κορίτσια καθώς ανακοίνωσε πως τραυματίστηκε την ώρα του σετ.

Όπως ανέφερε η ίδια έπεσε καταλάθος στο πόδι της μια μεγάλη μπαταρία με αποτέλεσμα να κουτσαίνει. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό αφού σε 2 με 3 μέρες θα της έχει περάσει μιας και δεν είναι ούτε κάταγμα ούτε σπάσιμο.

Τεράστια ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση στο ριάλιτι

Τελικά τα 3 μοντέλα που περίμεναν την τελική ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά ήταν η Αλεξία, η Κύπρια Μύρια και η Κατερίνα που είναι μητέρα δύο παιδιών.