Σασμός (24-27/10): Η απόφαση του Αστέρη συγκλονίζει ολόκληρο το χωριό - Ανακοινώνει πως...

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός (24-27/10): Η απόφαση του Αστέρη συγκλονίζει ολόκληρο το χωριό - Ανακοινώνει πως...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός μιας και έρχονται συνταρακτικά γεγονότα που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές, οι οποίοι σε κάθε επεισόδιο δίνουν πόνο στο Twitter.

Οι εξελίξεις της επόμενης (24-27/10) εβδομάδας στον Σασμό

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 21

Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του. Η μυστηριώδης Νάντια* εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό.
*Στο ρόλο της Νάντιας η Πένυ Παπαγεωργίου

Τρίτη 25 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 22

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος. Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον Παύλο τον προστάτη που έψαχνε. Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται, μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 23

Η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια. Το επόμενο πρωί, ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, την Μαρίνα και την γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. Λίγο αργότερα η Μαρίνα κι η γιαγιά κατηγορούν ευθέως τον Παύλο για το φόνο του Κώστα. Δημιουργείται ένταση για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου, ενώ ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του, πως φεύγει απ’ το νησί. Ο Μαθιός κι η Βασιλική οργανώνουν τον γάμο. Ο Παύλος δέχεται επίθεση απ’ το Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο. Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση, που μας αποκαλύπτει μια κρυφή συμμαχία.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 24

Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ.
Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο, ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε.