Σπυρούλα Κάιζερ: Νέο πλήγμα για την παίκτρια του GNTM! Έπεσε θύμα ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Μεγάλη ατυχία για το μοντέλο!

Σπυρούλα Κάιζερ: Νέο πλήγμα για την παίκτρια του GNTM! Έπεσε θύμα ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Νέο πλήγμα για την Σπυρούλα Κάιζερ! Έπεσε θύμα ηλεκτρονικού εγκλήματος η παίκτρια του GNTM!

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα στο δημοφιλές ριάλιτι του Star τόσο με την εκπληκτική της ομορφιά όσο και με τη συμπεριφορά της.

GNTM: Η Σπυρούλα Κάιζερ μιλάει για όλα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Δυστυχώς ωστόσο η Κύπρια καλλονή βίωσε ένα δυσάρεστο γεγονός, μιας και Τούρκοι χάκερ "εισέβαλαν" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασαν τουρκικές σημαίες αλλά και έναν μαύρο σταυρό. Το προφίλ της Σπυρούλας κατέβηκε αμέσως από την πλατφόρμα μιας και η απάτη ανιχνεύτηκε άμεσα.

Πολλές φωτογραφίες του μοντέλου σβήστηκαν από το προφίλ, ενώ μειώθηκαν σημαντικά και οι followers της.

Σπυρούλα Κάιζερ GNTM
Κάιζερ Instagram

Σπυρούλα Κάιζερ: Μετά το GNTM τα άσχημα νέα της χτύπησαν την πόρτα!

Μετά το GNTM τα άσχημα νέα χτύπησαν την πόρτα της Σπυρούλα Κάιζερ! Η πρώην παίκτρια δήλωσε τα δυσάρεστα στην κάμερα του Star!

Μιλώντας στην "Φωλιά των ΚουΚου", η Σπυρούλα μίλησε για την προσωπική της ζωή!

GNTM: Spoiler - βόμβα! Αυτή είναι η κοπέλα που μας αποχαιρετά στον ημιτελικό!

Το 24χρονο μοντέλο από την Κύπρο, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, χώρισε με τον σύντροφό της. Όπως ανακοίνωσε οι δυο τους διάλεξαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους έπειτα από δύο χρόνια, λόγω απόστασης.

Χαρακτηριστικά είπε, "Είμαι μόνη. Είχα σχέση δυο χρόνια, αλλά μετά το παιχνίδι επειδή θέλω να μετακομίσω Αθήνα και να πάω στο εξωτερικό… Λίγο η απόσταση. Είμαι 100% στα επαγγελματικά μου, άρα έπρεπε να τελειώσει κάπως αυτό".

GNTM: Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία επιβράβευσης και η έκπληξη της ήταν ένας... κούκλος Έλληνας! (Βίντεο)

Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία επιβράβευσης σήμερα στο GNTM και η έκπληξη της ήταν ένας... κούκλος Έλληνας σεφ, η οποίος ασχολείται και με την ιστιοπλοϊα.

Η τελική δεκάδα του διαγωνίστηκε απόψε σε μία φωτογράφιση αλά Μαίρη Πόπινς και όχι ως μία απλή Μαίρη Πόπινς, αλλά ως μία... ιπτάμενη νταντά!

Μετά το αβαντάς της Άννας η οποία χαντάκωσε την Μαρία και την έκανε να "κλέψει" στην δοκιμασία, η Χαρά Παππά κέρδισε την δοκιμασία επιβράβευσης.

Επέλεξε την Κέισι και η έκπληξη τους ήταν ο Αποστολάκης, ο οποίος τις πήρε βόλτα με το σκάφος!

TAGS