GNTM: Η "κρυφή" φωτογραφία από τα παρασκήνια βγήκε στο φως της δημοσιότητας

Δεν την είχε δει κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Η

Λίγο καιρό αφού τελείωσε το GNTM, είδε το φως της δημοσιότητας, μια φωτογραφία που είχαν τραβήξει όλες μαζί οι διαγωνιζόμενες στα παρασκήνια, και είχε παραμείνει μέχρι και σήμερα κρυφή. Μία από τις παίκτριες ωστόσο ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram.

Το GNTM και τα κορίτσια του μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Ελλήνων τηλεθεατών, σχεδόν όλο το χειμώνα όταν το βλέπαμε να παίζει στις οθόνες μας και να μας διασκεδάζει με τις απίστευτες δοκιμασίες στις οποίες έπρεπε να ανταποκριθούν οι διαγωνιζόμενες.

Μέσα στο σπίτι δημιουργήθηκαν παρέες και έχθρες, οι οποίες συνεχίζουν να υφίστανται μέχρι και σήμερα που οι κοπέλες έχουν βγει από το σπίτι.

Μία από τις παρέες αυτές ήταν αυτή που είχε δημιουργηθεί με τη Χαρά Παππά, τη Μαρίνα Γρηγορίου, την Κέισι Μίζιου και άλλες παίκτριες μέσα στο σπίτι, οι οποίες εναντιώνονταν καθημερινά στις "FF", ενώ δείτε και τις έκτακτες εξελίξεις με τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Η Μαρίνα Γρηγορίου λοιπόν θέλοντας να θυμηθεί τα όσα έζησε στο σπίτι του GNTM αλλά και πριν μπει σε αυτό, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται όλες οι φίλες της να της εύχονται χρόνια πολλά στα γενέθλιά της τον περασμένο Ιούλιου.

Ιδού η φωτογραφία από το GNTM που ανέβασε η Μαρίνα Γρηγορίου

H εν λόγω φωτογραφία, τραβήχτηκε τον Ιούλιο του 2019, όταν τα κορίτσια ακόμη βρισκόταν στο ξενοδοχείο γυρίζοντας τα επεισόδια των Bootcamp.

Ήταν στις 4 Ιουλίου που είχε τα γενέθλιά της η Μαρίνα και έκλεισε τα 24 της χρόνια Στη φωτό βλέπουμε τα κορίτσια ανεβασμένα στο κρεβάτι να διασκεδάζουν. Ποιες είναι όμως στη φωτό; Η εορτάζουσα Μαρίνα προφανώς, η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Σπυρούλα Κάιζερ, η Χαρά Παππά, η Όλγα Καλογήρου, η Κέισι Μίζιου και η Πόπη Γαλετσά.

TAGS