Εικόνες σοκ! Χρυσή Ολυμπιονίκης σωριάζεται στο έδαφος on camera!

Αν είστε λιγόψυχος... μην το δείτε!

Εικόνες σοκ! Χρυσή Ολυμπιονίκης σωριάζεται στο έδαφος on camera!

Εικόνες σοκ έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με την χρυσή Ολυμπιονίκη που σωριάζεται στο έδαφος on camera!

Πιο συγκεκριμένα, ένα απίστευτο βίντεο δείχνει την 36χρονη χρυσή Ολυμπιονίκη στο βόλεϊ με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Ζακλίν Καρβάλιο, να λιποθυμάει τη στιγμή που έδινε συνέντευξη σε ζωντανή σύνδεση! Διαβάστε παρακάτω....

Η 36χρονη βρέθηκε στο γήπεδο να παρακολουθήσει από την κερκίδα έναν αγώνα του άντρα της, Μουρίλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Σέσι, και βρέθηκε να σωριάζεται στο πάτωμα την ώρα που έδινε συνέντευξη. Η Ζακλίν Καρβάλιο με τις συμμετοχές της στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έχει κατακτήσει την κορυφή. Έχει καταφέρει να κατακτήσει μεταξύ άλλων 15 μετάλλια, εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα δύο χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και 2012.

Σε μία ανάπαυλα του αγώνα, η Ζακλίν Καρβάλιο κλήθηκε να εμφανιστεί στην κάμερα και να κάνει κάποιες δηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση για λογαριασμό καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα, αλλά λόγω της αφόρητης ζέστης, η 36χρονη εντυπωσιακή αθλήτρια λιποθύμησε… Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίντεο - γροθιά στο στομάχι! Η στιγμή που αθλήτρια της ενόργανης σπάει και τα δύο της πόδια σε αγώνα!

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής κατέγραψε η κάμερα σε βίντεο - γροθιά στο στομάχι!


Η Αμερικανίδα αθλήτρια Σαμάνθα Σέριο έκανε έναν λάθος υπολογισμό κατά την προσγείωσή της στις ασκήσεις εδάφους και έσπασε και τα δυο της πόδια.

H Σέριο συμμετείχε με το πανεπιστήμιο του Όμπορν σε διοργάνωση γυμναστικής που διεξήχθη στο Μπάτον Ρουζ της Λουιζιάνα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, η Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης δεν υπολόγισε σωστά την προσγείωσή της, με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δυο της πόδια και να υποστεί εξάρθρωση και στα δυο της γόνατα έπειτα από διπλή εναέρια περιστροφή...

Ο σοκαριστικός τραυματισμός ανάγκασε την Σέριο να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα της, όπως ανακοίνωσε και η ίδια μετά από λίγη ώρα. Δείτε το σχετικό βίντεο: