Βίντεο σοκ: Καθηγήτρια ρίχνει μπουνιά σε μαθήτρια της!

Οι εικόνες σοκάρουν...

Βίντεο σοκ: Καθηγήτρια ρίχνει μπουνιά σε μαθήτρια της!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει μία αδίστακτη καθηγήτρια να ρίχνει μπουνιά σε μαθήτριά της μέσα στο μάθημα!

Οι εικόνες προκαλούν σοκ μιας και η αναπληρώτρια καθηγήτρια όχι μόνο ρίχνει μπουνιά αλλά κλωτσάει δυνατά τη μαθήτριά της. Ο λόγος ακόμα δεν έχει βγει στη δημοσιότητα.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Ένας μαθητής της τάξης φρόντισε να τραβήξει τη σκηνή σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στα social media, ενώ την επόμενη μέρα το σχολείο ανακοίνωσε την απομάκρυνση της αναπληρώτριας καθηγήτριας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της.

Βίντεο σοκ! Κλώτσησε στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά!

Βίντεο που προκαλεί σοκ! Ένας άνδρας κλώτσησε δυνατά στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά σε νυχτερινό κλαμπ.

Δε δίστασε να επιτεθεί κανονικά στην κοπέλα του όταν παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο χόρευε.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Η Βραζιλιάνα είχε πάει εκεί μαζί με το φίλο της και όλα έδειχναν ότι διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χορεύει twerk. Χαμήλωσε τη λεκάνη της και με εξαιρετική μαεστρία κουνούσε τους γοφούς της.

Όλος ο κόσμος την κοίταζε, αλλά αυτό φαίνεται ότι «άναψε τα λαμπάκια» του ζηλιάρη φίλου της. Εντελώς ξαφνικά παίρνει φόρα και με μια δυνατή κλωτσιά σαν να κλωτσάει μπάλα, κλώτσησε την κοπέλα στο πρόσωπο. Την τίναξε μακριά. Εκείνη ζαλισμένη και απορημένη μοιάζει να τον ρωτάει γιατί το έκανε.

Η άθλια αντίδραση του άνδρα προκάλεσε τον εκνευρισμό των τραγουδιστών στο πάρτι ο οποίοι είπαν: «Αν είσαι σεξιστής, δειλός, προκατειλημένος και δεν μπορείς να αποδεχθείς την εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει σε μια σκηνή, μην με ακολουθείς στο Instagram και τα υπόλοιπα social media, μην έρχεσαι στα σόου μου. Ακόμα καλύτερα μην βγαίνεις από το σπίτι σου και στις γυναίκες δεν αξίζει να ζουν με τέτοιους ανθρώπους».

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Τον έριξε με κλωτσιά στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός!

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Τον έριξε με κλωτσιά στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός και ο 23χρονος Ισπανός δεν το πίστευε!

Το περιστατικό συνέβη στις 9.40 το πρωί της περασμένης Παρασκευής και η σοκαριστική σκηνή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνεται η στιγμή που ο δράστης, ένας 30χρονος Βραζιλιάνος ονόματι Μπρούνο, σηκώνεται ξαφνικά και κλωτσάει στην πλάτη το ανυποψίαστο 23χρονο θύμα του, την ώρα μάλιστα που ο συρμός εισέρχεται στον σταθμό.

Ο νεαρός άνδρας πέφτει στις ράγες και κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα ο συρμός περνάει ακριβώς από το σημείο όπου προσγειώθηκε.


Σύμφωνα με το site thelocal.es, ο 23χρονος τελικά βγήκε αλώβητος από αυτήν την σοκαριστική επίθεση, αφού αντέδρασε αστραπιαία και κατάφερε να χωθεί στο κενό που υπάρχει δίπλα στις ράγες, γλιτώνοντας κυριλεκτικά την τελευταία στιγμή από μαρτυρικό θάνατο.

Τρόμος: Επίθεση με μαχαίρι σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! (Βίντεο)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αμέσως μετά την αψυχολόγητη πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο συνελήφθη τελικά μερικά λεπτά αργότερα από το προσωπικό ασφαλείας του σταθμού.

Οι τοπικές Αρχές αντιμετωπίζουν αυτό το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας.

Κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν είδε κάποια στιγμή έντασης ή καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες, που δεν φαίνονται να γνωρίζονται.

Ψάχνοντας το ιστορικό συλλήψεων του δράστη, η ισπανική αστυνομία ανακάλυψε ότι η επίθεση στο μετρό ήταν η κορύφωση μιας σειράς βίαιων επεισοδίων που είχε προκαλέσει ο ίδιος τους περασμένους μήνες.

Τον Ιούνιο, ο 30χρονος είχε συλληφθεί επειδή κατέστρεψε τα έπιπλα στη βεράντα ενός μπαρ και έδειρε τον ιδιοκτήτη και έναν πελάτη. Τον περασμένο Ιούνιο, βρέθηκε ξανά με χειροπέδες επειδή πέταξε ένα αναμμένο τσιγάρο μέσα σε ένα περιπολικό.

Υπένθυμίζεται ότι η επίθεση στο μετρό έρχεται μόλις μερικές μέρες μετά από ένα παρόμοιo περιστατικό στην Φρανκφούρτη, όπου ένα 8χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας διαταραγμένος άνδρας από την Ερυθραία το έσπρωξε στις ράγες.