Τάσος Δούσης: Σχολιάζει το Master Chef! "Πρέπει να είσαι ψώνιο ή..."

"Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μου τη σπάνε!"

Τάσος Δούσης: Σχολιάζει το Master Chef!

"Για να μπεις στο Master Chef, πρέπει να είσαι ψώνιο ή να έχεις ιδιαιτερότητες!" Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει το ριάλιτι μαγειρικής και αναλύει τι είναι αυτό που δεν αντέχει, όσο τίποτε άλλο στο τηλεοπτικό παιχνίδι!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει ξανά στη Μπανγκόνκ το ερχόμενο Σάββατο με το δεύτερο μέρος της εκπομπής του, αναφέρθηκε στα 3 πράγματα που του την σπάνε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star!

Αφού ξεκαθάρισε ο άνθρωπος πως το MasterChef είναι το αγαπημένο του ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση ανέφερε και τις ενστάσεις του. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στα παρακάτω βίντεο.

Τάσος Δούσης: Σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις! Η απίστευτη ατάκα για τον Μητσοτάκη!

Ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχολιάζει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το διάγγελμα του Πρωθυπουργού! Η απίστευτη ατάκα του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τους "τρέλανε" όλους!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αναφέρθηκε στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας γυναίκα και συγκεκριμένα την Αικατερίνη Σακκελαροπούλου!

Ο Τάσος Δούσης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη μέσω της εκπομπής του το Σάββατο στο Open, "έβγαλε" το καπέλο στον Πρωθυπουργό και κατακεραύνωσε όλους όσους "ξεσκίζουν" τον κύριο Μητσοτάκη επειδή η επιλογή για μια τέτοια θέση ήταν γένος θηλυκού!

Δείτε όλα όσα σχολίασε ο Τάσος Δούσης:

Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα: «Ο Τραμπ είναι ένας μεγαλονταβατζής και...»

Ο Τάσος Δούσης σχολίασε μέσω Instagram την πολιτική επικαιρότητα λέγοντας πως «Ο Τραμπ είναι ένας μεγαλονταβατζής και...»

Την άποψη του για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τράμπ, εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει με την εκπομπή Εικόνες στο Open, σχολιάζει όλα όσα συνέβησαν στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τάσος Δούσης, αναφέρει: "Πήγαμε να ζητήσουμε προστασία από τον Τράμπ και τελικά δώσαμε και 5 δις για κάτι φρεγάτες και κάτι F35..." και συνεχίζει δίνοντας τη δική του εξήγηση με όρους... μαφίας!