Την Έμη την γνωρίζω σχεδόν 15 χρόνια, αφού συναντιόμασταν για δύο και βάλε χρόνια γύρω στις πέντε το πρωί στους διαδρόμους του STAR όταν εκείνη συμπαρουσίαζε την πρωινή εκπομπή με τον Τέρενς Κουίκ. Είναι μια δημοσιογράφος που αγαπά το ρεπορτάζ και χρόνια τώρα προχωρά αδιαφορώντας για τα πισώπλατα “μαχαιρώματα” και τις ίντριγκες που συναντούσε στο διάβα της, σφυρίζοντας αδιάφορα στα κακώς κείμενα, αφού λίγοι της συγχώρεσαν το γεγονός ότι είναι όμορφη, μορφωμένη και με ήθος…

 

_MG_9262

Με τα παιδιά σου, είσαι αυστηρή;

Με τα παιδιά μου είμαι σίγουρα πολύ λιγότερο αυστηρή από ό,τι είμαι με τον εαυτό μου και οι παππούδες τους είναι πολύ λιγότερο αυστηροί από ό,τι ήταν μ’ εμένα και τον αδελφό μου… Και καταλαβαίνεις, λοιπόν, τι γίνεται εδώ Γιώργο μου, της αυστηρότητας!

Τι συμβουλή έδωσες στον γιο σου για τις γυναίκες;

Του μίλησαν ήδη στο σχολείο οι φίλοι του, του μίλησαν οι ταινίες, ο αδελφός μου… Εγώ μόνο να την καλοδεχτώ μένει!

 

Πώς βίωσες το χωρισμό με τον πρώην σύζυγό σου;

Ένας χωρισμός κοστίζει πάντα. Στη δική μου περίπτωση κόστισε περισσότερο γιατί είμαι μόνη μου με τα παιδιά. Με ό,τι σημαίνει και συνεπάγεται αυτό. Είμαστε, όμως, ισορροπημένοι και ευτυχισμένοι. Κοιτάζουμε μπροστά και γι’ αυτό είμαι περήφανη!

Υποχωρήσεις για να σωθεί αυτός ο γάμος έκανες;

Ο γάμος μου ανήκει στο παρελθόν, οπότε άστο…

Τι σχέση έχεις σήμερα με τον πατέρα των παιδιών σου;

Καμία…

Θα ξαναπαντρευόσουν;

Να αρχίσω τα κλισέ «ποτέ μην λες ποτέ»… Δεν ξέρω. Πάντως είναι μακρινό πράγμα στο μυαλό μου αυτό. Πιο πολύ με ενδιαφέρει μια ειλικρινής σχέση εκτίμησης.

Το κακό φινάλε του γάμου σου σού άλλαξε την γνώμη που είχες για τους άντρες;

Τους σέβομαι. Πολύ. Εκτιμώ την αντρική και έντιμη αντιμετώπιση. Υποκλίνομαι στο καθαρό μυαλό και κυρίως στον καλό άνθρωπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_110.indd

loading...