Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη πριν από λίγο καιρό προχώρησαν σε έναν από τους πιο όμορφους γάμους της σεζόν.

Όμως, λίγο μετά τον γάμο, ο ηθοποιός αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» και τους παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Γιατί, όμως, προχώρησε σε αυτή την κίνηση και τώρα, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη του, αναζητά τηλεοπτική στέγη;

«Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε όλα δείχνουν ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή τελικά αυτή τη σεζόν. Εκεί κατέληξαν οι από κοινού σκέψεις μας με το κανάλι. Καθυστερήσαμε λίγο να πάρουμε τις αποφάσεις μας», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν» και συνέχισε: «Υπήρξαν προσωπικοί λόγοι και από τις δύο πλευρές για να φτάσουμε σε αυτή την εξέλιξη. Με το κανάλι Ε δεν μπόρεσαν να συναντηθούν οι απόψεις μας πάνω σε κάποια πράγματα. Οι λόγοι δεν ήταν αποκλειστικά οικονομικοί, όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, αλλά ένα σύνολο θεμάτων, που ήταν καλό να λυθούν πριν συνεχίσουμε. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε μέχρι τώρα. Δεν υπήρχε πρόβλημα με τους συμπαρουσιαστές μου. Τώρα είμαι σε αναζήτηση κάποιας τηλεοπτικής στέγης».

joytv.gr

loading...