«Δεν έφτανε μόνο να είναι όμορφες εμφανισιακά, έπρεπε να έχουν και δύναμη για να δείχνουν νέες».
 Πέρασαν ήδη 17 χρόνια από τότε που η μεγάλη φωνή του λαϊκού τραγουδιού, Ρίτα Σακελλαρίου, σίγησε για πάντα. Έμεινε όμως στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων. Όχι μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια της, αλλά και για τον υπέροχο χαρακτήρα της. Αν και η Ρίτα υπήρξε ανοιχτό βιβλίο σε όλη της τη ζωή, υπήρχαν πράγματα τα οποία ελάχιστοι γνώριζαν. Ο Λάκης Κορρές, ο επιστήθιος φίλος και οικονόμος της Ρίτας Σακελλαρίου, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την άγνωστη Ρίτα, στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα.

Λάκης Κορρές

Κρίμα, είχα όνειρα ακόμα. Είχα πολλά να δώσω…

«Δεν έφυγε ικανοποιημένη. Θυμάμαι τις κουβέντες που μου είπε λίγες μέρες πριν πεθάνει: «Κρίμα, είχα όνειρα ακόμα. Είχα πολλά να δώσω». Η Ρίτα ήταν απόλυτα ευχαριστημένη στην καλλιτεχνική της πορεία. Δεν είχε προβλήματα και κόμπλεξ με κανέναν. Σκαμπανεβάσματα υπήρχαν στα προσωπικά της. Γιατί, όπως ξέρεις, της άρεσαν οι νεότεροι άντρες. Και εκεί υπήρχαν… θεματάκια».

Ο καρκίνος την είχε προειδοποιήσει…

«Η Ρίτα πέθανε από καρκίνο, όπως ξέρουμε. Ένα χρόνο πριν, λοιπόν, ο καρκίνος την είχε… προειδοποιήσει. Μια μέρα στο καμαρίνι της μου λέει: ‘Μωρέ, μάτωσε ο λαιμός μου. Από τις φράουλες που έφαγα θα είναι». Δεν έδωσε σημασία και εμένα δεν μου είχε πάει ο νους στο κακό. Όμως ο καρκίνος είχε χτυπήσει στα πνευμόνια και αυτό αποδείχτηκε αργότερα από τις εξετάσεις… Στο τέλος είχε φτάσει και στις φωνητικές χορδές ο καρκίνος. Η ίδια ένιωθε χάλια. Δεν ήθελε να δει και να ακούσει κανέναν. Τα είχε καταλάβει όλα και μου έλεγε: «Έπρεπε να ζήσω κι άλλο, Λάκη»!».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η ανάπλαση κυττάρων

«Ήταν αρκετά πριν από την αρρώστια της Ρίτας. Δεν θυμάμαι ποια χρονιά, και είχαμε πάει στο θέατρο να δούμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τότε, λοιπόν, μου είχε δώσει η Αλίκη ένα τηλέφωνο ενός γιατρού για να κάνει τη συγκεκριμένη κυτταροθεραπεία και η Ρίτα. Δεν έφτανε μόνο να είναι όμορφες εμφανισιακά, έπρεπε να έχουν και δύναμη για να δείχνουν νέες. Αυτό δημιουργούσε η ανάπλαση κυττάρων. Τότε, λοιπόν, συμβουλευτήκαμε την προσωπική γιατρό της Ρίτας, την Ειρήνη Σταματάκη, η οποία μας απέτρεψε: «Λάκη, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αυτό. Ούτε κατά διάνοια μην το κάνει η Ρίτα». Από όσο γνωρίζω, μόνο η Αλίκη το έκανε».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χριστός και Παναγία! Δείτε πώς είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα!

Αγνώριστος! Η άγνωστη φωτογραφία που σίγουρα θέλει να ξεχάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου! (PHOTO)

Νίνα Λοτσάρη: Μας δείχνει για πρώτη φορά το αληθινό της πρόσωπο – Πάρτε μία ανάσα και πατήστε «κλικ»

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Πώς θα επηρεάσει το Σαββατοκύριακό μας η αποψινή Σελήνη στο Ζυγό- Προβλέψεις για όλους

Οριστικό τέλος για Λιάγκα – Σκορδά!

Οι άνδρες αποκαλύπτουν! 7 γυναικείες συμπεριφορές που τους ξενερώνουν

loading...