Την περίμενε μια λαχτάρα! Την ώρα της μαγειρικής, η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που την αιφνιδίασε. Και αυτό γιατί για να της τηλεφωνήσει κάποιος όσο βρίσκεται στον αέρα σημαίνει πως υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός. Βλέποντας πως στην άλλη άκρη της γραμμής την καλεί η μητέρα της η Ελένη έφυγε από το πλάνο προκειμένου να συνμολιήσει μαζί της και να δει τι συμβαίνει. Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Μετά από λίγα λεπτά , η Ελένη θέλησε να μοιραστεί με το κοινό την περιπέτεια που πέρασε η μητέρα της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια η μητέρα της θέλησε να ταξιδέψει με τους συμπέθερους της, δηλαδή τη μητέρα του Παντζόπουλου και να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. Όπως ανέφερε η Ελένη οι δυο παππούδες πήγαν οδικώς, ενώ οι γιαγιάδες αεροπορικώς.

«Με πήρε τηλέφωνο τώρα και μου είπε ξέρεις δεν προσγειωθήκαμε ποτέ. Μας γύρισαν πίσω. Θα μας πάρει κανείς από εδώ», ανέφερε η Ελένη τονίζοντας πως η μητέρα της γελούσε ασταμάτητα. «Πού είσαι της έλεγα και εκείνη γελούσε», τονίζει η παρουσιάστρια. Δείτε τελικά αν έβγαλαν άκρη στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αυτό θα πει έρωτας! Η δημόσια αφιέρωση της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο (Βίντεο)

Συμβαίνει τώρα: Γυρίζεται το νέο βίντεο κλιπ του Παντελή Παντελίδη -Ποιος πρωταγωνιστεί; (Βίντεο)

Πνίγηκε η Μενεγάκη on air! Tι άκουσε και της βγήκε το νερό από τη μύτη; (Βίντεο)

loading...