Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, λίγο πριν φύγουν για τις διακοπές τους στο Μαϊάμι, βγήκαν τα δυο τους για δείπνο!

Η παρουσιάστρια ήταν τρομερά χαρούμενη, όχι μόνο επειδή σε λίγες μέρες θα ξεκινούσαν οι εξωτικές διακοπές τους, αλλά επειδή πλέον απέναντι της έχει τον έρωτα της ζωή της, αυτό που έψαχνε χρόνια… Όλοι από το φιλικό περιβάλλον της λένε για έναν μεγάλο έρωτα και πως η Ελένη δεν υπήρξε ποτέ τόσο άνετη και ήρεμη!

2

Δεν έχει ξαναγίνει! Απίστευτο καρφί για την Ελένη Μενεγάκη και το ξεκίνημα της καριέρας της! «Οι παραδουλεύτρες και τα μαθήματα για…»

Το ζευγάρι, πήγε για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά! Όλο το μαγαζί με το που είδαν την Ελένη Μενεγάκη ήταν στο «πόδι» ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και να μην μείνουν δυσαρεστημένοι με τίποτα! 15Το ζευγάρι καθόταν σε ένα απόμερο τραπέζι, πριβέ, καθώς ήθελαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα! Ο Μάκης κοιτούσε την αγαπημένη του συνεχώς στα μάτια, της χάϊδευε το χέρι και της έλεγε τρυφερά λόγια! Αυτόπτες μάρτυρες από το εστιατόριο έλεγαν πως τα γέλια τους ακουγόντουσαν παντού…

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σεισμός! Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από καιρό! Τί είπαν και πού συναντήθηκαν – Όλο το ρεπορτάζ!

Η Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την πέμπτη εγκυμοσύνη της – Δείτε τι αποκάλυψε

Αποκάλυψη! Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αντώνη Κανάκη!

loading...