«Έπεφτε από το ένα καπό στο άλλο μέχρι που έφυγε και έπεσε στην πινακίδα ενός αυτοκινήτου, όπου δεν είχε βιδωθεί καλά και η βίδα της μπήκε στο κεφάλι»

Το ατύχημα που είχε η σύζυγός του, Χριστίνα, περιγράφει ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος όπως υποστηρίζει, είδε με τα ίδια του τα μάτια πέντε αυτοκίνητα να τη χτυπούν τη στιγμή που περνούσε τον δρόμο.

«Η σύζυγος μου πήγε να σκοτωθεί σε ένα ατύχημα πριν πέντε χρόνια. Σώθηκε από θαύμα!», λέει, στο περιοδικό «Yes!», ο ηθοποιός, όταν τον ρωτούν αν βρέθηκε ποτέ σε κίνδυνο και ένιωσε την παρουσία του Θεού.

Περιγράφοντας καρέ – καρέ το ατύχημα της αγαπημένης του, συνεχίζει: «πέρασε το δρόμο και τη χτύπησαν πέντε αμάξια εναλλάξ. Έπεφτε από το ένα καπό στο άλλο μέχρι που έφυγε και έπεσε στην πινακίδα ενός αυτοκινήτου, όπου δεν είχε βιδωθεί καλά και η βίδα της μπήκε στο κεφάλι. Αλλιώς δεν θα πάθαινε τίποτα! Έγινε μπροστά στα μάτια μου! Βλέποντας το περιστατικό, νόμιζα ότι είχε πεθάνει», καταλήγει.

Δείτε ακόμη: «Η Μίνα σώθηκε λόγω ηλικίας αλλιώς…», λένε οι γιατροί! Κρίσιμες οι επόμενες 7 ημέρες! Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για το κορίτσι του Παντελιδη

Δείτε ακόμη: «Πήγαινε τώρα σε κλινική»: Η Τατιάνα πολεμάει τη νευρική ανορεξία

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Ίμβριος-Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Δείτε ακόμη: «Όταν άνοιξε το φέρετρο…» : Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σεφερλή για την κηδεία του Παντελίδη

loading...