Η δικαστική τους διαμάχη προκάλεσε αίσθηση. Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή Φιλοθέη Μώβ κατέθεσε μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των παιδιών του τραγουδιστή Γιάννη και Καλλιστώ ξαφνιάζοντας τους πάντες. Μια μέρα μετά το σάλο που προκλήθηκε ο Γιάννης Βαρδής από το θυροτηλέφωνο του σπιτιού του στην Παιανία -από το οποίο έφυγε η Φιλοθέη- μίλησε στην εκπομπή «T@tiana Live», δίνοντας την δική εκδοχή.

«Μου είναι αδιάφορο εντελώς. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με αυτά που ακούστηκαν. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Έχω διαφορετική παιδεία. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Ενώ χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή του τόνισε πως η χήρα του πατέρα του έχει πάρει όλα τα πράγματα από τη  οικία της οικογένειας.  «Δε νομίζω ότι έχει τίποτα, νομίζω πως έχουμε συνεννοηθεί εδώ και μήνες και έχει πάρει όλα τα πράγματά της. Νομίζω πως το δήλωσε κιόλας. Έχουμε βρεθεί πέντε φορές νομίζω. Κάτι τέτοιο». Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την απάντησή του Γιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη: Στα δικαστήρια η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του – Γιατί κατέθεσε μήνυση εναντίον τους

Γιάννης Βαρδής: Τα τρυφερά λόγια για τον πατέρα του Αντώνη δυο χρόνια μετά τον θάνατό του που έκαναν όλο το διαδίκτυο να δακρύσει

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη – Ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του

 

loading...