«Φωτιές» άναψε στην Ελένη Μενεγάκη ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της, καθώς κατατέθηκε μήνυση και αγωγή, με την οποία ζητείται το ποσό των 24.000 ευρώ.

Το επίμαχο απόσπασμα προέρχεται από συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό και την εκπομπή Σήμερα, το 1969, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου στο οποίο η θρυλική ηθοποιός έφερε τον κόσμο τον γιο της.

Ο κόσμος καίγεται και η Μενεγάκη… λιάζεται! Η δήθεν κατανόηση και η κοροϊδία του κοινού….

Υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δικό του πνευματικό δημιούργημα, καθώς υπαγόρευε τις ερωτήσεις στον Φρέντυ, ο Νίκος Μαστοράκης κινήθηκε δικαστικά. Όπως αναφέρει η Espresso, ως μάρτυρας κατέθεσε μία φίλη του, η οποία υποστήριξε ότι το κανάλι όφειλε να του ζητήσει τα πνευματικά δικαιώματα. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του καναλιού υποστήριξε πως δεν είναι πνευματικός δημιουργός ο κ. Μαστοράκης, καθώς, αν υπάρχει δικαίωμα, τότε αυτό ήταν της Βουγιουκλάκη και του Γερμανού, ή των κληρονόμων τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, στο παρελθόν, ο κ. Μαστοράκης είχε υποβάλει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος, τόσο του Alpha, όσο και του Star, για την προβολή αποσμάτων από διάφορες εκπομπές στις οποίες συμμετείχε. Σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, «επιβάλλεται χρηματική ποινή ποσού 1.000 ευρώ για κάθε παράβαση», ενώ ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους απειλούνται με «προσωπική κράτηση δύο μηνών για κάθε παράβαση».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Αποκάλυψη! Ποιο άτομο στοχοποιείται ότι πέταξε το κλειδί του Παντελή Παντελίδη; Φωτογραφίες-Ντοκουμέντο

Βγαλμένο από παραμύθι! Μαγευτικές φωτογραφίες από το ταξίδι Καγιάς – Κρασσά στη χιονισμένη Ελβετία!

Το ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε την Ελένη Μενεγάκη: «Η ζωή δεν μου τον έφερε τυχαία!»- Η γλυκιά αποκάλυψη της παρουσιάστριας

loading...