Μπορεί η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης να χώρισαν πολιτισμένα το 2012 και να διατηρούσαν άψογες σχέσεις για χάρη των δύο παιδιών τους, ωστόσο, βρίσκονται πλέον σε δικαστική αντιπαράθεση.

Η γνωστή performer έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου της για να ρυθμιστούν οικογενειακά θέματα σχετικά με τα παιδιά. Είχε προηγηθεί και σχετική έκδοση προσωρινής διαταγής, ενώ, πριν από λίγους μήνες, ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

Όπως αναφέρει η Espresso, κανείς από τους δυο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με τους δικηγόρους τους να ενημερώνουν πως το μεγαλύτερο μέρος των διαφορών τους λύθηκε με συμβιβασμό. Για χάρη των δυο ανήλικων κοριτσιών τους και οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση και αποκατάσταση των σχέσεών τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο πλευρές υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό σε ΚΕΠ, με το οποίο συνομολογείται από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη η ανάθεση της επιμέλειας των παιδιών στην Νίνα Λοτσάρη και συμφωνήθηκε το ποσό της διατροφής. Ωστόσο, οι δυο πλευρές δεν έχουν ρυθμίσει ακόμη την επικοινωνία του επιχειρηματία με τις κόρες του και δεν αποκλείεται να ξαναπάνε στα δικαστήρια γι’ αυτήν την εκκρεμότητα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα μούτρα της Ηλιάκη στην εκπομπή και τα φαρμακερά σχόλια της Καινούργιου! Η αποκάλυψη για τον χαμό στα παρασκήνια του «Ξαναδέστε τους»

Έδωσαν τα χέρια! Αυτοί είναι οι επώνυμοι παίκτες του Survivor! Ονόματα έκπληξη…

Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής….

loading...