Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα δυσάρεστα σενάρια και τις «Κασσάνδρες» που έκαναν λόγο για κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού, αφού φαίνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ των μετόχων μαζί με νέους επενδυτές.

Με ανακοίνωσή της η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει ότι
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.
Κατ’ αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της».

Πηγή: www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συμβαίνει τώρα! Η Λίζα Δουκακάρου αποκαλύπτει τις εξελίξεις με το MEGA

Σεργουλόπουλος: “Στο Mega κάναμε τη μεγάλη μας επιτυχία” – Δείτε τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για την κατάσταση στο Mega

loading...