Είναι χρόνια στην τηλεόραση και είναι γνωστός για το σαρκαστικό του χιούμορ. Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day» σε συνέντευξη παραχώρησε στο MΥtv μίλησε για όλα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα.

– Έχετε επαφές με τις συμπαρουσιάστριές σας;

«Βεβαίως, με όλες. Είμαστε φίλοι. Εγώ, από την πλευρά μου, νιώθω πολύ καλά όποτε τύχει να τις συναντήσω. Είναι κάποιες, λίγες, ας πούμε, που έχουν μία περίεργη άποψη για τις σχέσεις. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Για παράδειγμα, η Μαρία Ηλιάκη έχει μία περίεργη αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων off camera. Όμως, αυτές είναι περιορισμένες σε αριθμό περιπτώσεις, σχεδόν ανύπαρκτες. Αλλά με την Ελένη, την Κατερίνα Καραβάτου, τη Ρούλα Χάμου, την Υβέτ, που τώρα είναι στην Αμερική, είναι αλλιώς. Με τη Νανά Καραγιάννη είχαμε πιο προσωπική σχέση, γιατί είχαμε γίνει και κουμπάροι».

– Θα θέλατε ξανά να κάνετε μία εκπομπή ως κεντρικός παρουσιαστής;

«Αν ποτέ κανείς καταλάβει ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ ήταν πολύ διαφορετικό από τα life style που υπήρξαν έκτοτε, θα ήθελα να αναβιώσω τους μύθους. Ωστόσο, δεν πιστεύω στον τίτλο «κεντρικός παρουσιαστής» ή «συμπληρωματικός». Τηλεόραση κάνουμε, καταθέτουμε τις δυνάμεις μας και κάθε παρουσία σε μία εκπομπή, ασχέτως του τίτλου, έχει τη δική της βαρύτητα. Ακόμη και αυτός που θεωρείται ασήμαντος, για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται κάπου χρησιμεύει. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι χαλά η συνταγή αν λείψει ένας».

govastileto.gr
loading...