Λύνοντας τη σιωπή καιρό μετά το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, η Ευριδίκη ,δεν κρύβει τα συναισθήματά της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια απάντησε με ειλικρίνεια για το πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν άλλον άντρα, που η απουσία του από την καθημερινότητά της, της κόστισε. Η Ευριδίκη μίλησε για τη μητρότητα αλλά και το πόσο της στοίχισε το ότι ο γιος της Άγγελος, καρπός του γάμου της με τον Γιώργο Θεοφάνους, έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο.

Αυτός ο χρόνος ήταν δύσκολος για σένα, γιατί ο γιος σου, ο Άγγελος, πήγε στην Αγγλία για σπουδές…

«Όλες οι μαμάδες ξέρουν ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει το παιδί να ανοίξει τα φτερά του, να ξεκινήσει τις σπουδές του, προκειμένου να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Αν το σκεφτεί κανείς, είναι μία ευτυχισμένη στιγμή. Αλλά από την άλλη, νιώθεις ότι το σπίτι αδειάζει. Το πρώτο διάστημα ομολογώ ότι έμπαινα στο δωμάτιό του και έκλαιγα! Ευτυχώς ήμουν τυχερή γιατί από τη μία είχα το Music School και από την άλλη την παιδική παράσταση «Οι ακροβάτες της τύχης», οπότε κάθε μέρα ήμουν περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες παιδιά που μου εκδήλωναν την αγάπη τους. Ευτυχώς, ο Άγγελος μού έκανε το χατίρι να επικοινωνεί μαζί μου όποτε αισθανόμουν την ανάγκη, κι έκανα και κάποια ταξίδια στην Αγγλία για να τον βλέπω».

Πιάνεις τον εαυτό σου να αντιδράει όπως η μητέρα σου, σε ότι αφορά στην ανατροφή του γιου σου;

«Εννοείται. Όλες οι μαμάδες ανησυχούμε κι όλες, χωρίς να το θέλουμε, μπορεί να γινόμαστε καταπιεστικές. Όταν ο Άγγελος ήταν στην Αγγλία είχα πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές να του λέω να ντύνεται καλά για να μην κρυώσει, να τρώει, να βγάζει τα παπούτσια του, αμέσως μόλις μπαίνει στο σπίτι, αν είχαν βραχεί, πράγματα που έλεγε και σε εμένα η μητέρα μου, όταν ήμουν μικρή και με εκνεύριζαν. Άλλες φορές πάλι θα του στείλω μήνυμα για να δω πού είναι κι αυτό φαντάζομαι ότι θα τον εκνευρίζει, γιατί μπορεί να νομίζει ότι τον ελέγχω. Αλλά ο Άγγελος ήταν από μικρός πολύ ανεξάρτητος και όταν γινόμουν υπερβολική, με έβαζε στη θέση μου»!

govastileto.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ