Όσα χρόνια τη θυμόμαστε, η Victoria Beckham ήταν πάντοτε αδύνατη. Βέβαια τα τελευταία χρόνια το έχει παρακάνει.

Η διάσημη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας είναι πάρα πολύ αδύνατη, τόσο που πολλές φορές φαίνεται σα να αντιμετωπίζει κάποια διατροφική διαταραχή. Τα περιοδικά και τα sites έχουν κατά καιρούς κάνει λόγο για ανορεξία αλλά η ίδια ποτέ δεν το επιβεβαίωσε.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τη ζωή της πιο ζηλευτής γυναίκας στον κόσμο!

Η Posh ως επί το πλείστον φροντίζει να καλύπτει τη σιλουέτα της με φαρδιά ρούχα. Έτσι κι έκανε την περασμένη Τρίτη, όποτε και την συνέλαβαν οι paparazzi στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Victoria συνδύασε άψογα το μπλε πλεκτό πουλόβερ της με μια midi φούστα σε χαλαρή γραμμή που άφηνε εκτεθειμένα τα αδύνατα πόδια της.

Η φωτογραφία αυτή που δημοσίευσε το RadarOnline μας άφησε πραγματικά άφωνες. Η χαλάρωση είναι πολύ έντονη και οι ζάρες στα πόδια τόσες πολλές που θυμίζουν πόδια ηλικιωμένης γυναίκας. Από την άλλη βέβαια στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail δε φαίνεται κάτι τέτοιο.

Φωτογραφία από RadarOnline

Φωτογραφία από DailyMail που εντοπίζεται ένα μικρό πρόβλημα

Φωτογραφία από DailyMail στην οποία δεν παρατηρείται τίποτα

Ποια είναι η πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει. Ή η DailyMail κάνει photoshop στις stars για να μην τις εκθέσει ή το RadarOnline αλλοιώνει τις φωτογραφίες για να πουλήσει. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery και τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: 

loading...