Μάριος Ιωαννίδης: Η άγνωστη ζωή του Κύπριου παίκτη του Survivor

Μάριος Ιωαννίδης: Η άγνωστη ζωή του Κύπριου παίκτη του Survivor
Ποιος είναι ο γοητευτικός νεαρός που μας αφήνει ξύπνιους τα βράδια, ανεβάζοντάς μας την αδρεναλίνη στα ύψη;

Ποιος είναι ο επίμονος νέος που κορυφώνει την αγωνία μας και μας παρασύρει μαζί του στην αρένα της μάχης; Ποιος είναι ο κύπριος Survivor που μας ωθεί να πανηγυρίζουμε για κάθε νίκη της ομάδας του από το σαλόνι του σπιτιού μας, κάνοντας μας όλους να ταυτιζόμαστε μαζί του, σαν να πρόκειται για το δικό μας γιο, αδερφό, φίλο; Διαβάστε παρακάτω...



Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας του, Πρίαμος και η μητέρα του, Λία, με καταγωγή από Λευκωσία και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, είναι γνωστοί και διαπρεπείς γυμναστές και ιδιαίτερα αγαπητοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Ο Μάριος έχει και ο ίδιος σπουδάσει γυμναστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση, την ποδηλασία, την πετόσφαιρα και την αντισφαίριση.

Ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε συμμετοχή στο «Survivor 2017» για την εμπειρία και έχει ενταχθεί στην ομάδα των «Μαχητών». Πρόκειται για έναν πραγματικό μαχητή που έχει ήδη εξελιχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς συμμετοχές, τόσο μεταξύ των συμπαικτών του όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Και αυτό, όχι αδικαιολόγητα. Με το ήθος και την ευγένεια που τον διακρίνουν έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του, ενώ με το σθένος, την αποφασιστικότητα και την ψυχραιμία που τον χαρακτηρίζουν, έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τον θαυμασμό του κοινού.

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια συμπατριώτη του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος περιγράφει με ακρίβεια τον «μαχητή»: «Εξαιρετικός νέος. Πάντοτε λιγομίλητος, πράος, γαλήνιος, αγωνιστικός, χωρίς να είναι προκλητικός, έχει τρομερή θέληση, συνεργάσιμος με όλους και αποφεύγει συστηματικά να παίρνει θέση στις διάφορες διαμάχες. Έχει γερά πνευμόνια και είναι ταχύτατος. Έχει ατσάλινα νεύρα τα οποία έχει υπό πλήρη έλεγχο. Τον παρακολουθώ και τον θαυμάζω. Εύγε Μάριε!»

Λακωνικός, σεμνός και με το ήθος που έχει καλά εμφυσήσει και στον γιο του, παρουσιάστηκε, σε συνέντευξή του στο «tothemaonline», ο πατέρας του Μάριου, Πρίαμος Ιωαννίδης, γνωστός πρώην Διεθνής Διαιτητής Καλαθόσφαιρας και Προπονητής Εθνικών ομάδων πετόσφαιρας της Κύπρου. O Πρίαμος Ιωαννίδης αν και δίκαια μπορεί να καυχιέται για τον γιο του, αφού τον θαυμάζει όλο το Πανελλήνιο, εντούτοις δήλωσε συγκρατημένα ότι αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για παιγνίδι, και ευελπιστεί ότι ο γιος του θα παραμείνει μέχρι το τέλος, αφού υιοθέτησε μια τακτική να μην κοντράρεται με κανένα, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες κάποιος να θέλει να τον βγάλει από το παιγνίδι. Σε μια άλλη αναφορά του, ο Πρίαμος Ιωαννίδης συνεχάρη και ευχήθηκε κουράγιο και καλή τύχη σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων, των Διάσημων και των Μαχητών, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν στην ομάδα τους όσα μπορούν ανάλογα με τη δυναμική που διαθέτει ο καθένας, την ατομική ψυχολογική κατάσταση, τη ψυχολογία που επικρατεί στην ομάδα. Αυτά, όπως είπε, είναι τα όπλα τους για να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες ενός «Survivor».

Τον ορμητικό, αλλά πάντα ευγενικό χαρακτήρα του Μάριου Πρίαμου, εκθειάζει και η μητέρα του Λία Ιωαννίδου, αγαπητή και εξαίρετη εκπαιδευτικός. «Ο Μάριος από παιδί ήταν ανήσυχος και του άρεσε να δοκιμάζει τα όρια του. Πάντα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις έχοντας απίστευτη αυτοπεποίθηση και το «σύνθημά» του είναι: «Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω». Αγαπάει με πάθος τα ζώα και τους φίλους του και στέκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που θεωρεί αδύνατους. Χαίρομαι για τα καλά λόγια όσων επικοινωνούν μαζί μας για να εκφράσουν τη στήριξή τους στο Μάριο και νοιώθω περήφανη. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θέλω να επιστρέψει γερός και καλύτερος άνθρωπος.» Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

FreeWilly: Το «γλέντησαν» στο Twitter για άλλη μια φορά με την αποχώρηση του Θεσσαλονικιού! Φωτογραφίες που θα σας κάνουν να…κλάψετε!

6 λόγοι που οι Μαχητές χάνουν σε κάθε δοκιμασία του Survivor

Survivor: Τελικά το μενού δεν έχει μόνο καρύδες! Δείτε τα απίστευτα τοπικά εδέσματα του νησιού!
TAGS