Από την Μαρία Μεταξητινού

Για πρώτη φορά η Αλίκη αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπη με τον Παύλο, ώστε να μάθει τι πραγματικά συνέβη στην Αγάπη. Ολοι τους έχουν πειστεί ότι το έσκασε με τον εραστή της. Την ίδια στιγμή, ο Μπρούνο φλερτάρει την Ελισάβετ και φαίνεται να τη διεκδικεί…
Η Αλίκη είναι αποφασισμένη να μάθει τι συμβαίνει πραγματικά στην κόρη της και δεν διστάζει να πάει στο σπίτι του Παύλου. Γι’ ακόμη μια φορά ο άντρας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο: «Εχουμε κάνει μια συμφωνία εμείς οι δύο. Οτι δεν θα εμφανιστείς μπροστά μου ποτέ!», με τη γυναίκα να περνά στην αντεπίθεση:«Δεν ήταν συμφωνία! Εσύ το αποφάσισες με τους εκβιασμούς και τα ψέματά σου. Αλλά δεν με νοιάζει πια!». Στη συνέχεια ο Παύλος τής τονίζει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στην κόρη του και τη διώχνει γιατί δεν αντέχει να τη βλέπει. «Δεν αντέχεις να με βλέπεις γιατί σου θυμίζω ό,τι έκανες. Μου κατέστρεψες τη ζωή! Μου σκότωσες ό,τι αγαπούσα!», του λέει σε έντονο ύφος η γυναίκα. Αργότερα η ίδια επισκέπτεται έναν από τους καλύτερους δικηγόρους προκειμένου να υποβάλει μήνυση και να ανοίξει πόλεμο μαζί του. «Αυτός ο άνθρωπος μου ’χει κάνει πολύ μεγάλο κακό. Δεν είχα τη δύναμη να τον αντιμετωπίσω αλλά τώρα το αποφάσισα», του λέει. Η Αρετή, όμως, έχει διαφορετική άποψη και την αποτρέπει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Στο μεταξύ, ο άνθρωπος που έχει πληρώσει ο Στέργιος για να βγάλει από τη μέση την Αγάπη τη συναντά τυχαία στο δρόμο και με διάφορα ψέματα καταφέρνει να την παγιδεύσει και να την πάρει μαζί του, ενώ παράλληλα έχει ειδοποιήσει τον Στέργιο ο οποίος δεν αργεί να φτάσει στον ίδιο χώρο. Μια μικρή ανάμνηση της γυναίκας την κάνει να το σκάσει. Ο αστυνόμος βάζει ιδέες στον Παύλο, πως είναι πολύ πιθανόν η Αγάπη να το ’χει σκάσει με κάποιον εραστή. Η Αρετή αποκλείει το ενδεχόμενο, επικαλούμενη τη μεγάλη λατρεία που τρέφει η Αγάπη για τη μικρή Λένια. Από την άλλη, η Ελισάβετ παρακαλάει τον Δημήτρη να τη δεχτεί πάλι και του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος. Εκείνος, όμως, έχει αντίθετη άποψη: «Πρέπει να το ρίξεις! Είπες ότι θα κάνεις ό,τι πω εγώ, αρκεί να ’μαστε μαζί». Παράλληλα, ο Φίλιππος είναι απελπισμένος γιατί ο Νικόλας έχει κλειστεί και πάλι στον εαυτό του και αρνείται να φάει. Στη συνέχεια ο άντρας μιλά με τη μάνα του, η οποία τον προτρέπει να γυρίσει στην Πάρο γιατί θα είναι καλύτερα και γι’ αυτόν και για το παιδί. Η Ελισάβετ αποφασίζει να συμμετέχει σ’ ένα κάστινγκ για μοντέλα, αλλά εκεί η βοηθός του Μπρούνο της λέει ότι δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά καθώς είναι… υπέρβαρη. Τότε η Ελισάβετ γίνεται έξαλλη και φεύγοντας πέφτει πάνω στον Μπρούνο, ο οποίος την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Επιστρέφοντας στο σπίτι συζητά με τον Δημήτρη όσα προηγήθηκαν, αλλά εκείνος έχει το μυαλό του στο θέμα της εγκυμοσύνης. «Πάρε το γιατρό τώρα, αλλιώς εμείς οι δύο τελειώσαμε», της λέει κατηγορηματικά. Ταυτόχρονα, η Αρετή και ο Παύλος ενημερώνονται από το δελτίο ειδήσεων για τη δολοφονία της Σόνιας Παναγιώτου.

Άγριος καβγάς στο «Μπρούσκο»: Ο Αχιλλέας εγκαταλείπει την Μελίνα!
Η «καυτή» ατζέντα της Σόνιας
Η Αγάπη καταφέρνει να ξεφύγει από τον Στέργιο και τον πληρωμένο δολοφόνο και γυρίζει στο σπίτι του Φίλιππου. Εκεί του εξιστορείται όσα έχει καταφέρει να θυμηθεί και πια ξέρει ότι κινδυνεύει από τον άντρα που την κυνήγησε, χωρίς να υποψιάζεται ότι επρόκειτο για το σύζυγό της. Παράλληλα, αρχίζει να παραδέχεται στον εαυτό της ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον Φίλιππο. Ο Παύλος ρωτάει τον Στέργιο για τη Σόνια κι αυτός του λέει ότι ήταν φίλη της Αγάπης, γεγονός που κάνει μεγάλη εντύπωση στον Παύλο. Ο Δημήτρης πιέζει την Ελισάβετ να «ρίξει» το παιδί, ενώ ο Μπρούνο ψάχνει και τη βρίσκει προκειμένου να της κάνει μια φωτογράφιση. Ο Φίλιππος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τα βρει με τον Στέργιο εκτός δικαστηρίων, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα κι αποφασίζει να μιλήσει στον ίδιο τον Ταξόπουλο για το πρόβλημά του. Ο Στέργιος μαθαίνει από την Εύα πως το όνομά του βρέθηκε από την αστυνομία στην ατζέντα με τους «πελάτες» της Σόνιας. Η Αρετή αποκαλύπτει στον Παύλο τις υποψίες της, ότι είναι πιθανόν η Αγάπη να το έχει σκάσει με κάποιον άντρα, πληροφορία που αναστατώνει πολύ τον Παύλο.

Αποκλειστικό! Ταμάμ: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς – Η Έλλη έγκυος από τον Τζεμ!
Η Αγάπη μετακομίζει στην Πάρο
Η Αγάπη τρομοκρατείται από την απόφαση του Φίλιππου να φύγει με τον Νικόλα για την Πάρο και τον παρακαλεί να την πάρει μαζί του. Αυτός όμως είναι κάτι παραπάνω από απρόθυμος. Στο μεταξύ, η Αγάπη προσπαθεί να «ταιριάξει» στο μυαλό της την εικόνα του άντρα που την κυνήγησε με την ανάμνηση του Στέργιου, χωρίς όμως να ξέρει ποιο ρόλο έχει παίξει στη ζωή της. «Είμαι σίγουρη ότι σε κάποια φάση της ζωής μου αυτός ο άντρας ήθελε να με σκοτώσει!», λέει η Αγάπη και ο Φίλιππος την παροτρύνει να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει όσα θυμάται, ενώ πείθεται και δέχεται να τους ακολουθήσει στην Πάρο. Η Αρετή αποκαλύπτει στον Παύλο το «μυστικό» του βιβλίου της Αγάπης. «Είναι φανερό ότι η Αγάπη μιλάει για τον εαυτό της και για έναν έρωτα που ζούσε κρυφά απ’ όλους». Οταν αυτός αρχίζει να το διαβάζει, οδηγείται σε λανθασμένα συμπεράσματα, αφού θα πιστέψει ότι η κόρη του το έσκασε με κάποιον άγνωστο άντρα εγκαταλείποντας το παιδί της. Στο μεταξύ, ο Μπρούνο αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την Ελισάβετ σε μια τηλεοπτική διαφήμιση. Αργότερα ζητά από τη Σίλα να διακόψουν οποιαδήποτε επαφή σε προσωπικό επίπεδο. Εκείνη όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και αρχίζει να τον φιλά. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Φίλιππο, την Αγάπη και τον μικρό Νικόλα στο σπίτι του στην Πάρο.

Μπρούσκο: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!
Η εξομολόγηση του Μπρούνο στην Ελισάβετ
Η μητέρα του Φίλιππου, η Μαρουσώ, ενθαρρύνει την Αγάπη να προσπαθήσει να μαλακώσει την καρδιά του. Στο μεταξύ, ο Παύλος έχει πειστεί ότι η Αγάπη εγκατέλειψε την οικογένειά της για έναν άλλον άντρα και κάποια τυχαία πλάνα που βλέπει στις ειδήσεις τον κάνουν να πειστεί. Το ίδιο πιστεύει και ο Στέργιος, καθώς έχει δει κι αυτός το βίντεο από το ρεπορτάζ της Εύας. Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος επικοινωνεί με τον Παύλο και τον ενημερώνει για την οικονομική καταστροφή που υπέστη από το γαμπρό του. Η Αλίκη αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Παύλου προκειμένου να μάθει κάποια πληροφορία για την Αγάπη. Την υποδέχεται οργισμένος και της πετάει στα μούτρα αυτό που ο ίδιος πιστεύει για την εξαφάνιση της κόρης της. «Το έσκασε σαν την κλέφτρα. Παράτησε το σπίτι και τον άντρα της για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα με το εραστή της», της λέει ο Παύλος και συνεχίζει: «Δικό σου αίμα είναι, τα μυαλά σου κουβαλάει. Κι εσύ τότε δεν νοιάστηκες για τίποτα και κανέναν. Τα ψέματά σου κατέστρεψαν τόσες ζωές». Η σύγκρουσή τους για μια ακόμα φορά θα είναι σφοδρή. Ο Μπρούνο διεκδικεί όλο και πιο επίμονα την Ελισάβετ. «Μου άρεσες από την πρώτη στιγμή που σε είδα. Εχω πολλά χρόνια να νιώσω έτσι για γυναίκα. Εχω αρχίσει και σ’ ερωτεύομαι», της εξομολογείται. Εκείνη του αποκαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του Δημήτρη.

Αποκλειστικό! «Δίδυμα Φεγγάρια»: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!
Η απόφαση της Ελισάβετ
Ο Φίλιππος, πάνω που είναι έτοιμος να κάνει έρωτα με την Αγάπη, το μετανιώνει. Η Αγάπη απογοητεύεται. «Αισθάνομαι σαν να σε γνώριζα όλη μου τη ζωή», του λέει κι εκείνος την παρακαλεί να μην τον ερωτευτεί, γιατί «στη συγκεκριμένη φάση δεν είμαι έτοιμος και δεν θέλω να κάνω μια σοβαρή σχέση». Ο Μπρούνο κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ, που δεν ανταποκρίνεται. Η Μαρουσώ και η Αγάπη πάνε σ’ ένα βιβλιοπωλείο, όπου την προσοχή της Αγάπης τραβάει μια κάρτα του Μπουράνο στη Βενετία κι ένα αισθηματικό βιβλίο που το εξώφυλλό του είναι πάλι το Μπουράνο. Είναι το βιβλίο που έχει γράψει η ίδια! Η Αγάπη νιώθει έντονα συναισθήματα, τόσο που η Μαρουσώ της κάνει δώρο την κάρτα και το βιβλίο. Ο Παύλος συνεχίζει να διαβάζει το βιβλίο κι αυτά που ανακαλύπτει για την Αγάπη τον εξοργίζουν. Την ίδια στιγμή, η Αρετή συναντιέται κρυφά με την Αλίκη, η οποία την ενημερώνει για την απόφασή της: «Μόνο εγώ ξέρω τι άνθρωπος είναι ο Ταξόπουλος. Είμαι σίγουρη ότι πίσω από την εξαφάνιση της κόρης μου βρίσκεται αυτός, αλλά σου το ορκίζομαι, τώρα τίποτα δεν με σταματάει! Θα τον καταστρέψω». Ο Απόστολος προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να φροντίσει την υγεία του που είναι σε κρίσιμη κατάσταση και η Αρετή κρυφακούει και τρομοκρατείται πως ο Παύλος θα «φύγει». Αργότερα η Αλίκη πηγαίνει στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη για να διεκδικήσει το δίκιο της με τον Παύλο. Η Ελισάβετ αποφασίζει να κρατήσει το παιδί. Οταν όμως το ανακοινώνει στον Δημήτρη, η αντίδρασή του την απογοητεύει. Η Αγάπη αρχίζει να γράφει ημερολόγιο, όπου περιγράφει τον έρωτά της για τον Φίλιππο. Ο Φίλιππος διαβάζει κρυφά το ημερολόγιο. Στο σπίτι του Παύλου έρχεται η Εύα, η δημοσιογράφος, έτοιμη για όλα…

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: Πόσο;;; Η Μαρία Αλιφέρη αποκάλυψε on air την ηλικία της και όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό!

Δείτε ακόμη: Στα δικαστήρια Ελληνίδα ηθοποιός: Ο σύντροφός της καταχράστηκε τεράστιο ποσό και την παράτησε

Δείτε ακόμη; Δεν έχει ξαναγίνει! Γέλια μέχρι δακρύων! Η συνέντευξη που άφησε εποχή! (Video)

Δείτε ακόμη: Το φλερτ γυναίκας στην Φαίη Σκορδά και η αμηχανία της παρουσιάστριας στον αέρα του Πρωινό!

 

loading...