Κριός
Τελικά θα γίνει το δικό σας! Μέσα στον ενθουσιασμό είστε, βιάζεστε κιόλας, περιμένετε μια ακόμα λέξη, για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Μη παραβλέψετε κάποιον που του πέφτει λόγος, γιατί θα σας φέρει εμπόδια και μετά θα γκρινιάζετε! Είναι μέρες τώρα που πριν κάνετε κάτι, καλό είναι να ρωτάτε πρώτα! Ξέρω δε σας αρέσει καθόλου, αλλά να που αυτό είναι το σωστό!

Ταύρος
Υπομονή. Ξέρω σας τρώει το σαράκι, αλλά δε μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο. Προσμένετε μια απάντηση με μεγάλη αγωνία, κάτι ή κάποιον θέλετε να δείτε το πώς θα αντιδράσει ή το πώς θα εξελιχθεί μια υπόθεση, αλλά νέκρα εκεί έξω! Τα φαινόμενα απατούν, επιμένω, γιατί πίσω από τη κουρτίνα δουλεύεται κατά πολύ το πράγμα. Βράζει το καζάνι και να το περιμένετε το απρόβλεπτο..

Δίδυμος
Ωχ γιατί τέτοια μουτράκια; Μήπως σας άφησαν μόνους να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα; Πάλι σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας, τα συναισθηματικά σας, πάλι σκοτεινιάζει το τοπίο και οι σκέψεις σας ταξιδεύουν όπου να’ναι! Μήπως να τα λέγατε λίγο με τον εαυτό σας, μπας και δώσετε καμιά απάντηση πιο λογική; Νομίζω σήμερα θα τα βάψετε όλα μαύρα και δε θα έχετε όρεξη να μιλήσετε με άνθρωπο.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...