Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποτρίχωση με κλωστή: Μην φοβάσαι! Τόλμησε το!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα...

Αποτρίχωση με κλωστή: Μην φοβάσαι! Τόλμησε το!
BEAUTY NEWS 02.08.2018 07:11

Θες να έχεις όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια αλλά φοβάσαι;

Δεν υπάρχει λόγος! Το Youweekly.gr σου εξηγεί γιατί η αποτρίχωση με κλωστή είναι η πιο αποτελεσματική λύση ενάντια στην τριχοφυΐα και γιατί πρέπει να το τολμήσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θες μακριά και πλούσια μαλλιά; Αυτές τις βιταμίνες χρειάζεσαι για να το καταφέρεις!

Αν θέλετε να κάνετε αποτρίχωση με κλωστή, πρέπει να απευθυνθείτε στους επαγγελματίες τους είδους, καθώς είναι σχετικά δύσκολο κάποιος να την εφαρμόσει στον εαυτό του.

Η αισθητικός κρατά με ειδικό τρόπο τις άκρες της κλωστής και σύροντάς τις πάνω στο δέρμα, οι τρίχες παγιδεύονται και αφαιρούνται.

Η συγκεκριμένη τεχνική αποτρίχωσης, είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική στα φρύδια και στην περιοχή του άνω χείλους.

Δείτε ακόμη: Έχεις σγουρά μαλλιά; Τα 4 καλύτερα κουρέματα για να δείχνεις περιποιημένη!

Τα πλεονεκτήματα:

Διάρκεια

Το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με κλωστή έχει μεγάλη διάρκεια, Μπορεί δηλαδή να κρατήσει για περίπου 20 μέρες, καθώς η τρίχα αφαιρείται από τη ρίζα. Επιπλέον, όταν οι τρίχες αρχίζουν να ξαναβγαίνουν είναι λιγότερο άγριες και σκληρές.

Λιγότερος ερεθισμός

Η αποτρίχωση με κλωστή προστατεύει από τους ερεθισμούς που προκαλούν άλλες μέθοδοι, όπως το κερί, το τσιμπιδάκι, οι ταινίες αποτρίχωσης κλπ. Ακόμη και αν υπάρξει κάποια ερυθρότητα στην περιοχή, αυτή θα διαρκέσει για λίγα λεπτά.

Δείτε ακόμη: Καθαρισμός προσώπου: Είσαι σίγουρη ότι το κάνεις σωστά; 4+1 tips για να μην κάνεις λάθη!

Ειδικά για τα φρύδια η συγκεκριμένη μέθοδος θεωρείται ιδανική. Αυτό συμβαίνει αφενός μεν γιατί τραβάει αρκετές τρίχες μαζί και δεν χρειάζεται να τις βγάζετε μία-μία με το τσιμπιδάκι, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε το σχήμα του φρυδιού σας.

Share