Τα hair-trends των 90s επιστρέφουν δυναμικά!

Η απλότητα και ο μινιμαλισμός της θρυλικής δεκαετίας επιστρέφει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Τα hair-trends των 90s επιστρέφουν δυναμικά!

Η απλότητα και ο μινιμαλισμός της θρυλικής δεκαετίας αποτυπώνονται στη νέα συλλογή Pose από την Haute Coiffure Ελλάδος με την υποστήριξη της L’Oréal Professionnel Paris.

Λίγα λόγια για τη νέα συλλογή

Με επιρροές από τη δεκαετία των 90's, η νέα collection Pose της Haute Coiffure Francaise Ελλάδος- η οποία υποστηρίζεται από την επαγγελματική μάρκα μαλλιών L’Oréal Professionnel Paris- γυρνά το χρόνο πίσω! Ειδικότερα, η Pose είναι εμπνευσμένη από διάσημους φωτογράφους όπως: ο Peter Lindbergh και ο Helmut Newton καθώς και από fashion icons και μοντέλα της θρυλικής δεκαετίας.

Επιπλέον, αντλεί έμπνευση από σχεδιαστές που κυριάρχησαν στα 90s όπως: ο Issey Miyake και ο Helmut Lang και διακρίνεται για την απλότητα της και για τις καθαρές, γεωμετρικές γραμμές, ενώ η θηλυκότητα αναδεικνύεται μέσα από φιλαρίσματα που δίνουν στις κουπ μια σύγχρονη νότα.

 L’Oréal Professionnel Paris

«Ως κομμωτές-καλλιτέχνες εμπνεόμαστε συνεχώς από τη μόδα, το street styling, τις διεθνείς τάσεις αλλά και από τις γυναίκες που συναντούμε καθημερινά. Δημιουργήσαμε τη νέα συλλογή -POSE- έχοντας ως ερέθισμα τη μεγάλη επιστροφή των 90s, όπου τα cool kids και τα fashion icons όριζαν τις τάσεις της εποχής. Η απλότητα και ο μινιμαλισμός της δεκαετίας εκφράζονται μέσα από τη γεωμετρία και τις καθαρές γραμμές, ενώ δώσαμε μια πιο σύγχρονη αίσθηση μέσα από φιλαρίσματα. Παράλληλα, εμπνευστήκαμε από εμβληματικές φωτογραφίσεις από κορυφαίους φωτογράφους όπως ο Peter Lindbergh και ο Helmut Newton για να δημιουργήσουμε εικόνες υψηλής αισθητικής, ένα κοινό ζητούμενο τόσο για εμάς ως Καλλιτεχνική Ομάδα ως και για τη L’Oréal Professionnel Paris, η οποία μας υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια», δηλώνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Σταμάτης Καραΐσκος.

 L’Oréal Professionnel Paris