Αυτά είναι τα σημαντικά μυστικά περιποίησης για τα 40+! Εξαφανίστε ρυτίδες και κηλίδες!

Όλα τα tips ου πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες!

Αυτά είναι τα σημαντικά μυστικά περιποίησης για τα 40+! Εξαφανίστε ρυτίδες και κηλίδες!

Αυτά είναι τα σημαντικά μυστικά περιποίησης για τις γυναίκες που είναι 40+! Εξαφανίστε και κηλίδες με τα tips που θα σας "σώσουν".

Αφήνοντας πίσω σας τη δεκαετία των ’30, οι ρυτίδες και οι κηλίδες αυξάνονται και γενικότερα οι αλλαγές στο πρόσωπό σας ίσως είναι πιο εμφανείς.

Γι’ αυτό και για να αντιμετωπίσετε τις νέες ανάγκες που παρουσιάζει το δέρμα σας, καλό θα είναι να ακολουθήσετε μια ρουτίνα περιποίησης προσαρμοσμένη στις νέες σας ανάγκες.

Το μυστικό για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα είναι ο καθαρισμός! Έχουμε τον τρόπο για άμεσα αποτελέσματα!

#1. Το δέρμα μετά τα 40 συγκρατεί λιγότερη υγρασία, οπότε φροντίστε να ξεκινάτε τη ρουτίνα της περιποίησής σας πάντα με ένα ενυδατικό toner.
#2. Κάντε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα, καθώς βοηθάει και στην κυτταρική ανανέωση και το χρειάζεται το δέρμα σας.
#3. Χρησιμοποιήστε προϊόντα με βιταμίνη C για να καταπολεμήσετε τυχόν κηλίδες και διχρωμίες, κάτι που θα μειωθεί αισθητά με αυτόν τον τρόπο.
#4. Ενισχύστε την παραγωγή κολλαγόνου με τη χρήση ορών και κρεμών με ρετινόλη ή ρετινοειδή.
#5. Μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ, καθώς αυτό είναι το σημείο που εμφανίζει πιο εύκολα ρυτίδες και λεπτές γραμμές.
#6. Μη βγαίνειτε στον ήλιο χωρίς αντηλιακό. Ο ήλιος προκαλεί φωτογήρανση, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία από όσο είναι στην πραγματικότητα.

4 μυστικά ομοφιάς για νεανική επιδερμίδα

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί να έχει νεανική όψη ακόμη και με την πάροδο του χρόνου; Διαβάστε μερικά μυστικά ομορφιάς που μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια για την επιδερμίδα σας.
#1. Επιλέξτε ενυδατικές κρέμες με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ καθώς είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που παίζει σπουδαίο ρόλο στην ενυδάτωση, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωσή του.
#2. Μπορείτε να προσθέσετε στο νερό μερικές σταγόνες λεμόνι για αποτοξίνωση.
#3. Καλό θα ήταν να βάλετε στην εβδομαδιαία ρουτίνα σας μια απολέπιση με προϊόντα που περιέχουν οξέα φρούτων και γαλακτικό οξύ.
#4. Η ρετινόλη είναι το Νο1 συστατικό που μπορεί να βοηθήσει την επιδερμίδα να παραμείνει νέα και φωτεινή.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

4+1 μυστικά ομορφιάς που θα σου λύσουν τα χέρια! Πρέπει όλες τα να γνωρίζουμε!

Αυτά είναι τα 4+1 μυστικά ομορφιάς που θα σου λύσουν τα χέρια. Πρέπει όλες τα να γνωρίζουμε αφού θα μας σώσουν από πολλά.

Και όμως, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα... οδυνηρά απρόοπτα που μπορεί να σας συμβούν στη ρουτίνα της ομορφιάς σας! Εύκολα και, κυρίως, ψύχραιμα!

Αν δοκιμάσατε μια καινούρια κρέμα και σας ερέθισε: Πιθανόν το δέρμα σας να αντιδρά σε κάποιο συστατικό. Γι’ αυτό αφαιρέστε την κρέμα με ένα ήπιο καθαριστικό σαπούνι, χωρίς άρωμα ή οινόπνευμα. Αποφύγετε τη χρήση άλλων καλλυντικών προϊόντων μέχρι να υποχωρήσει ο ερεθισμός. Αν το δέρμα σας αρχίζει να ξεφλουδίζει ή να βγάζει φουσκάλες επισκεφτείτε έναν δερματολόγο. Μπορεί να χρειαστείτε κάποιο φάρμακο ή κορτιζόνη.

Kim Kardashian: Ορκίζεται σε αυτά τα 5 μυστικά ομορφιάς και σήμερα μας τα αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Αν τραυματίσατε το μάτι σας όταν απλώνατε μάσκαρα: Υπάρχει περίπτωση να γδάρατε τον κερατοειδή χιτώνα του ματιού. Ετσι τα βακτήρια μπορεί να εισέλθουν πιο εύκολα και να προκληθεί μόλυνση. Ρίξτε μερικές σταγόνες δακρύων ή φυσιολογικό ορό για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα του μακιγιάζ που μπορεί να βρίσκονται ακόμη στο μάτι σας. Συγχρόνως θα μειώσετε την κοκκινίλα και το πρήξιμο. Στη συνέχεια τυλίξτε λίγο πάγο σε μια μαλακή πετσέτα και κρατήστε για λίγο πάνω στο μάτι. Αν ο πόνος και η θαμπή όραση συνεχιστούν για παραπάνω από 24 ώρες επισκεφτείτε έναν οφθαλμίατρο.

4+1 μυστικά ομορφιάς

Αν κάνατε απολέπιση και το πρόσωπό σας είναι κόκκινο και ερεθισμένο: Τραυματίσατε την επιδερμίδα σας κι αυτό γιατί απομακρύνατε εκτός από τα νεκρά κύτταρα και τα υγιή. Βρέξτε μια πετσέτα με κρύο νερό, κρατήστε την πάνω στο δέρμα και απλώστε μια καταπραϋντική κρέμα με αλόη. Αποφύγετε προϊόντα που έχουν άρωμα, οινόπνευμα ή απολεπιστικά στοιχεία γιατί θα εντείνουν τον ερεθισμό. Προτιμήστε ένα απαλό καθαριστικό και αποφύγετε τον ήλιο για λίγες μέρες. Μην απλώσετε προϊόντα με πολλά και σύνθετα συστατικά για κάποιες μέρες.

Αν κάνατε αποτρίχωση με ζεστό κερί ή κρέμα και κάψατε το δέρμα σας: Πιθανόν να πάθατε έγκαυμα 1ου βαθμού ή να ερεθίστηκε το δέρμα σας από τα χημικά συστατικά της κρέμας. Αν κάψατε το δέρμα σας με κερί κάντε ό,τι κάνετε όταν καίγεστε από το σίδερο. Αν το δέρμα σας ερεθίστηκε από την κρέμα απομακρύνετέ τη γρήγορα με κρύο νερό και απλώστε μια πετσέτα βουτηγμένη σε κρύο νερό στην περιοχή. Επειτα απλώστε μια καταπραϋντική κρέμα για εγκαύματα στην περίπτωση του κεριού ή μια ενυδατική στην περίπτωση της κρέμας.

Φυσική συνταγή ομορφιάς: Φτιάξε μόνη σου συσφικτικό και αντιγηραντικό τζελ με αλόη και γεράνι!

Αν τραβήξατε απότομα μια παρανυχίδα και προκλήθηκε αιμορραγία: Ισως να δημιουργήθηκε ένα βαθύ σκίσιμο στο δέρμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρωνυχία, μια φλεγμονή της επιδερμίδας γύρω από το νύχι και μόλυνση. Για να εμποδίσετε το ενδεχόμενο της μόλυνσης και να μειώσετε τον πόνο διαλύστε ένα κουταλάκι άσπρο ξίδι σε 100 ml ζεστού νερού και βυθίστε το δάχτυλό σας για 3-5 λεπτά. Επαναλάβατε δύο φορές την ημέρα για 3 ημέρες. Διαφορετικά απλώστε ένα διάφανο υγρό επίθεμα το οποίο θα σταματήσει την αιμορραγία και θα δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας για το δέρμα.

Το μυστικό:
Για κάθε ενδεχόμενο, καλό είναι στο ντουλάπι του μπάνιου σας να υπάρχουν τα εξής: Μια αντιβιοτική κρέμα, ένα καθαριστικό και μια ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα και οινόπνευμα, μια βαζελίνη. Εννοείται ότι δεν πρέπει να αγγίζετε οποιαδήποτε πληγή κλείσει εντελώς.

ΠΗΓΗ: TV 24