Τα μυστικά "όπλα" της Βίκυς Καγιά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Απλά και χωρίς χρήματα βήματα για να λάμπεις καθημερινά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα μυστικά

Η Βίκυ Καγιά έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα και δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Μάλιστα, το μοντέλο - παρουσιάστρια μας έχει αποκαλύψει τα μυστικά της "όπλα" που την κρατούν λαμπερή.

Αυτά είναι λοιπόν τα μυστικά "όπλα" της Βίκυς Καγιά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

«Κάνω γυμναστική όταν προλαβαίνω. Τρέχω ή κάνω ιππασία. Γιόγκα δεν προλαβαίνω πια, γιατί δεν ταιριάζουν τα ωράρια μου με τα ωράρια στις τάξεις».

«Κάνω κάποια φυσικά πράγματα, τα οποία δουλεύουν καταπληκτικά. Νούμερο ένα, ο ύπνος. Είναι το φυσικό μπότοξ. Νούμερο δύο, παγωμένες κομπρέσες χαμομήλι σε όλο το πρόσωπο, ένα τεταρτάκι πριν κοιμηθούμε. Κάνει θαύματα. Νούμερο τρία, αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Και πολύ νερό! Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω τόσο πολλές ευαισθησίες με το δέρμα μου μετά την περιπέτεια με το σταφυλόκοκκο, που δεν κάνω μάσκες, δεν πάω σε αισθητικούς. Μια κρέμα βάζω, νερό, σαπουνάκι και βάφομαι λίγο. Λίγο ρουζάκι, λίγη πούδρα, για να μη γυαλίζει η κρέμα και κραγιόν».

«Η ψυχολογία μας είναι που μας κάνει ωραίο το δέρμα. Όταν είμαστε καλά, είμαστε θετικοί, λάμπουμε. Όταν είμαστε στα μαύρα μας, είμαστε γκρι», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle. Δείτε την μάλιστα σε βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και δίχως ρετούς στο σώμα της.

Τα μυστικά της διατροφής της Βίκυς Καγιά για αψεγάδιαστο σώμα

Διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα από τα 14 που πρωτοξεκίνησε το μόντελινγκ και δεν είχε ποτέ αυξομοιώσεις βάρους. Ακολουθούσε από παιδί μια ισορροπημένη διατροφή, δεν πήρε ποτέ επιπλέον κιλά, ενώ δεν στερήθηκε τίποτα από φαγητά.

«Αγαπώ πολύ τη σαλάτα με καρότο κομμένο στο μαντολίνο με πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, λεμόνι, λάδι και κύμινο. Είναι πολύ ελαφριά με ιδιαίτερη γεύση. Μια άλλη σαλάτα που μου αρέσει είναι η πράσινη με μαρούλι βουτύρου, αυτό που λέμε σαλάτα, με βότανα όπως λεβάντα, chives, μαϊντανό και τάραγκον, που συνοδεύω με βινεγκρέτ σαμπάνιας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ένα από τα πιάτα που μου αρέσουν πολύ είναι το Rib eye με σκόρδο και δεντρολίβανο μαζί με γαλλικές πατάτες με βότανα, ολόκληρες με τη φλούδα μέσα στη γάστρα.

Κάνω επίσης πολύ καλή quiche lorraine, quiche κολοκυθάκι, τάρτα με πράσο και φέτα, αλλά και τάρτα ντομάτας με δικό μου ζυμάρι και ντοματάκια μικρά ψιλοκομμένα που βγαίνει μια γλύκα. Ένα πιάτο που αρέσει πολύ στο Νίκο είναι η καρμπονάρα με ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, μπέικον και αυγά, η αυθεντική, δηλαδή, χωρίς κρέμα γάλακτος.

Ένα άλλο ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που συνηθίζω είναι το γεμιστό κοτόπουλο με βότανα, πορτοκάλι, λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο. Και κάνω και πολύ ωραίες σούπες. Καρότο-Nicoise, αλλά και πολύ νόστιμη σούπα κολοκύθας»

Η Βίκυ Καγιά έχει ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα για αυτό και πρέπει να τρώει καλά. Το τελευταίο διάστημα δεν έχει μόνο το GNTM και το Shopping Star, αλλά και ένα νέο project που ετοιμάζει. Δείτε εδώ φωτογραφία.