#Τσιόδρας_movies: Το νέο trend που έχει κάνει το Twitter να παραληρεί

Κλάμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
#Τσιόδρας_movies: Το νέο trend που έχει κάνει το Twitter να παραληρεί

Χωρίς αμφιβολία, ο Σωτήρης Τσιόδρας αποτελεί το πρόσωπο των ημερών και έτσι δε θα μπορούσε να μην γίνει και trend στο twitter, το οποίο ψάχνει διαρκώς αφορμές για να σχολιάσει την επικαιρότητα. Κάτι αντίστοιχο έκανε και με το #τσιοδρας_movies με το οποίο παραληρεί όλο το διαδίκτυο.

Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο γνωστός λοιμωξιολόγος έχει γίνει το πρώτο όνομα στην Ελλάδα μιας και όλη η χώρα "παγώνει" καθημερινά στις 6 με σκοπό να παρακολουθήσει τις εξελίξεις με τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού.

Τις τελευταίες ώρες πρώτο στο twitter στην χώρα μας είναι το hashtag #τσιόδρας_movies όπου έχει γίνει μια… μικρή παραλλαγή στους τίτλους γνωστών ταινιών. Μιας και λέμε ωστόσο για τον Σωτήρη Τσιόδρα, είδατε το καυστικό σχόλιο που έκανε εναντίον του ο Γιώργος Τράγκας;

Φυσικά οι ατάκες είναι επικές και προκαλούν πολύ γέλιο: «Έλα να λοιμωχθούμε ντάρλινγκ», «ο φίλος μου ο Σωτηράκης», «50 αποχρώσεις του covid», «Η Αλίκη στην χώρα των κρουσμάτων», «ο θετικός από την Ναζαρέτ», «Αγάπη μου συρρίκνωσα τα κρούσματα» είναι μόνο μερικές από αυτές.

Τι συνέβη ωστόσο χθες που επισκέφθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας την κλινική «Ταξιάρχαι»;

Με τις πρόσφατες εξελίξεις που βλέπουμε να διαδρματίζονται με τον κορωνοϊό, είδαμε και ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να προσπαθεί να μπει στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και να "τρώει" κανονικά πόρτα.

Η προσπάθεια του λοιμωξιολόγου να μπει γρήγορα μέσα στον κλινική, δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η πόρτα στην κεντρική είσοδο δεν άνοιγε.

Έκτακτη επίσκεψη στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι πραγματοίησε νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Ο κ. Τσιόδρας έφτασε εσπευσμένα έξω από την κλινική φορώντας μάσκα και με γρήγορες κινήσεις απέφυγε τους δημοσιογράφους κι επιχείρησε να μπει μέσα στο κτίριο από την κεντρική είσοδο, δείτε τι έγινε με τα κρούσματα που καταγράφηκαν στην κλινική.

Ωστόσο, η πόρτα δεν άνοιγε και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα για να βρεθεί κάποιος μέσα από την πόρτα για του επιτρέψει να μπει.

Δείτε τι έγινε ακριβώς στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: protothema.gr