MasterChef 5: Άγριο κράξιμο στο Twitter με την απόφαση να βγει η Μαργαρίτα στον τάκο

«Ο Κοντιζάς την μισεί! Της κάνουν bullying»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Άγριο κράξιμο στο Twitter με την απόφαση να βγει η Μαργαρίτα στον τάκο

Με το Mystery Box ξεκίνησε το χθεσινό 12/5 επεισόδιο του MasterChef και οι παίκτες κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας μια απαιτητική δοκιμασία, από την οποία βγήκε νικητής ο Αλέξανδρος.

Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος επέλεξε τα υλικά με τα οποία μαγείρεψαν οι συμπαίκτες του, στο τεστ δημιουργικότητας όπου όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Τελικά ο Διονύσης ετοίμασε το καλύτερο πιάτο και παρέμεινε ασφαλής στο σπίτι του MasterChef. Έπειτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος Χάππιλος.

Το κράξιμο στο Twitter για το MasterChef 5 και την υποψηφιότητα της Μαργαρίτας

Η νικήτρια του silver award του φετινού ριάλιτι, αφού άκουσε διθυραμβικά λόγια από τους κριτές για την ομορφιά του πιάτου της, για το υπέροχο ψήσιμο του ψαριού της, ένα από τα καλύτερα στο παιχνίδι μέχρι στιγμής, ένα κόκκαλο που ανακάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, έστειλε την Μαργαρίτα στη διαδικασία αποχώρησης.

Οι χρήστες του Twitter λοιπόν έγιναν έξαλλοι με την απόφαση αυτοί και έσπευσαν μέσα από tweet να κράξουν άσχημα, τόσο το παιχνίδι, όσο και τους κριτές. Ωστόσο, ήδη γνωρίζουμε ποιος αποχωρεί.

MasterChef 5 Twitter

MasterChef 5 Twitter Μαργαρίτα

MasterChef 5 Μαργαρίτα

MasterChef 5 Μαργαρίτα

Το βιογραφικό της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα έρχεται στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη MasterChef

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του Mast