"Στήθηκε πάρτι" στο Twitter με τον φημολογούμενο χωρισμό Πικε και Σακίρας- Κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση της απιστίας του

Πάντως και η ίδια μιλά για απιστία στο νέο της τραγούδι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση πως η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν εξαιτίας απιστίας του δεύτερου! Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες έχει πάει στο παλιό του σπίτι ενώ τα σενάρια χωρισμού "φουντώνει" και η εκπομπή «Mamarazzis» η οποία αποκάλυψε «Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει.

Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που είχε το ρεπορτάζ.

Πάρτι στο Twitter με τις φήμες του χωρισμού της Σακίρας

To Twitter που διψά για σκάνδαλα και απιστίες δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο θέμα. Μάλιστα οι χρήστες άρχισαν να παραληρούν όταν θυμήθηκαν την επιθυμία του Χένρι Καβίλ ο οποίος ήθελε να βγει ραντεβού με τη Σακίρα.

Αν οι φήμες είναι αληθινές, ο Πικέ ίσως μόλις έδωσε στον Καβίλ την ευκαιρία να κάνει επιτέλους την κίνησή του στη Σακίρα!

Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες - Διαζύγιο για ζευγάρι της ελληνικής showbiz 2 χρόνια μετά το γάμο

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα On Time όπως και λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο τους μετά από 2 χρόνια γάμου και και 4 κοινής πορείας.

Ο λόγος για την Χρυσάνθη Ντάφλα και τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη, οι οποίοι χώρισαν λίγο μετά από γνωστό ηθοποιό. Αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχουν χωρίσει εδώ και μήνες, ενώ το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί συναινετικά και το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Οι δυο τους άρχισαν να αποστασιοποιούνται το 2021, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, ενώ η πρώην playmate μετακόμισε από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Χωρισμός Ντάφλα Σαράντης

TAGS