Γη της Ελιάς: «Επιτέλους ρε Χάιδω...» - Το twitter ''πανηγύρισε'' μόλις αποχώρησε η Χάιδω από το δωμάτιο

Χαμός!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Επιτέλους ρε Χάιδω...» - Το twitter ''πανηγύρισε'' μόλις αποχώρησε η Χάιδω από το δωμάτιο

Σε λίγες μόνο μέρες ρίχνει αυλαία για την πρώτη σεζόν η αγαπημένη σειρά Γη της Ελιάς, και οι εξελίξεις είναι ολοένα και πιο καταιγιστικές. Με το επεισόδιο της Τετάρτης 29/6 το twitter κατακλύστηκε από επικά σχόλια και πάλι- αυτή τη με αφορμή την σκηνής της Χάιδω με τον Λυκούργο.

Ο Στάθης, αμήχανος, ρώτησε ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. Η Βασιλική έστρωσε νυφικό κρεβάτι και όλοι πέρασαν για να της ευχηθούν.

Ο Κωνσταντίνος έκανε άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς ήθελε να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

Ωστόσο η Χάιδω πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι και να αφήσει την Βασιλική και τον Φίλιππο να ζήσουν τον έρωτά τους και να δημιουργήσουν το δικό τους σπιτικό. Η ίδια όμως πήγε στο σπίτι του Λυκούργου για να βρει... παρηγοριά.

Όπως ήταν αναμενόμενο η σκηνή αυτή κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter και γέμισε με σχόλια το μέσο.

''Χάιδω να μείνεις για πάντα στον Λυκούργο, δεν παρεξηγούμε εμείς'', ήταν ένα από τα επικά σχόλια.

Η Χάιδω έφυγε από το σπίτι και το twitter «πανηγύρισε»

twitter γη της ελιας

twitter γη της ελιας

twitter γη της ελιας χαιδω

Το επεισόδιο της Τρίτης 28/6 στη Γη της Ελιάς ταρακούνησε για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό, μιας και κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη τόσο νωρίς! Σε λίγες μόνο μέρες ωστόσο ρίχνει αυλαία για την πρώτη σεζόν, και η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, δηλαδή ο Δημήτρης, κάποια στιγμή έπρεπε να πληρώσει για όσα έχει κάνει, ειδικότερα μετά την απόπειρα βιασμού της Αθηνάς!

Πανικός και χθες 28/6 στο Twitter με τη δολοφονία του Δημήτρη

Μετά τις επεισοδιακές σκηνές με την Αθηνά να προσπαθεί να του ξεφύγει, καθώς είχε πάει σπίτι του για να τον ενημερώσει πως δεν γίνεται να την απειλεί άλλο, ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με την σκηνή να σχολιάζεται ιδιαίτερα από όλους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι περίμεναν πως και πως να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό που συνέβαινε στην Αθηνά, η οποία θα κατηγορηθεί κιόλας για το φόνο!