Παγιδευμένοι: «Αχ Μιχάλη πάρτα μας όλα» - Ο Λεβεντογιάννης έβγαλε το σακάκι και το Twitter τρελάθηκε

Κι όχι αδίκως...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: «Αχ Μιχάλη πάρτα μας όλα» - Ο Λεβεντογιάννης έβγαλε το σακάκι και το Twitter τρελάθηκε

Ένα νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 26/9 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει), με τις εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές για ακόμη μια φορά.

Τα όρια ξέφυγαν από πολλές πλευρές, με την Άννα και τον Δημήτρη να φτάνουν στα άκρα για να βρουν την αλήθεια για το θάνατο της Μυρτούς. Η Άννα συναντά τον κατηγορούμενο Θοδωρή στο κρατητήριο και η επαφή τους συγκλονίζει, ενώ ο Δημήτρης, ο εισαγγελέας, αδερφός του Θοδωρή, τον βλέπει στο κελί και βγαίνει έξω από τα ρούχα του.

Μάλιστα, η εν λόγω σκηνή προκάλεσε τον απόλυτο πανικό στο Twitter, με τους χρήστες να... "πεθαίνουν" βλέποντας τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να εκνευρίζεται με τον μικρό αδερφό του, ο οποίος δεν έλεγε την αλήθεια για το τι μπορεί να έχει συμβεί.

Τα tweets για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Τι θα δούμε αύριο, 27/9

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση. Θα μπορέσει να αντέξει να αντιμετωπίσει τελικά την αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης της; Και πως θα αντιδράσει;

Η δυσμένης Θέση του Θοδωρή θα αναγκάσει την Άννα και τον Δημήτρη να ξεκινήσουν έναν αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς. Απέναντί τους έχουν τον Σταύρο, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει και να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες για τον φόνο. Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της, και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της Μυρτώς.

Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, είναι ελλιπή. Θα μπορέσουν να αποδείξουν την ενοχή του;