J2US: «Η πιο ωραία στιγμή» - Ο τυφλός Παναγιώτης ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και "καταχειροκροτήθηκε" από το κοινό

Τον αποθέωσαν στο twitter

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: «Η πιο ωραία στιγμή» - Ο τυφλός Παναγιώτης ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε και

Μπορεί το Just The 2 of Us του Σαββάτου 17/12 να ξεκίνησε με τον Νίκο Κοκλώνη να βάζει τις φωνές στους συνεργάτες του, ωστόσο η συνέχεια ήταν συγκλονιστική. Αφού οι διαγωνιζόμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος των τραγουδιών για απόψε, ο παρουσιαστής μίλησε στο κοινό του για μία έκπληξη.

Κατέβηκε, λοιπόν, προς τους θεατές και υποδέχτηκε στο πλατό μερικά άτομα από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών, περιγράφοντας αρχικά όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, η οποία έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες. Ο παρουσιαστής βρέθηκε εκεί, για να παρουσιάσει την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και αισθάνθηκε πολύ οικεία.

Η πιο συγκινητική στιγμή στον διαγωνισμό του ALPHA, J2US

«Αυτό που με συγκίνησε πολύ και με έκανε να έρθω κοντά τους ήταν η μεγάλη ζεστασιά που ένιωσα δίπλα τους, μόνο και μόνο από το πώς με αγκάλιασαν...», είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά ζήτησε από τον τυφλό Παναγιώτη να ανέβει στη σκηνή. Ο ίδιος ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο "Παράτησέ με" και τα σχόλια στο Twitter πήραν "φωτιά", καθώς οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο ταλαντούχος είναι, γι' αυτό και τον αποθέωσαν.