«Τι σκηνάρα είδαμε μόλις!!! Υποκλίνομαι!!» - "Σάστισε" το Twitter με Δημήτρη & Άννα

Συγκλονιστικοί για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι σκηνάρα είδαμε μόλις!!! Υποκλίνομαι!!» -

Ένα ακόμη συνταρακτικό επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/1 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και για ακόμη μια φορά οι εξελίξεις άφησαν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι η κοπέλα είναι εξαφανισμένη και ο κόσμος χάνεται κάτω από τα πόδια του. Την ψάχνει και υποψιάζεται το χειρότερο. Ο Σταύρος κατηγορεί τον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλειώ για την απόδραση του Αγγελου και προχωράει σε καταθέσεις για να ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όλοι ύποπτοι!

Η Αννα βρίσκεται αναίσθητη και τραυματισμένη σε ένα δάσος. Κρατάει ένα όπλο. Σηκώνεται και σκοντάφτει πάνω σε… κάτι. Είναι το πτώμα του Αγγελου. Η κοπέλα είναι σε σοκ.

Περπατάει μόνη και τρομαγμένη μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης τη βρίσκει πρώτος. «Τι έγινε;», τη ρωτάει και πάει να την αγκαλιάσει. Εκείνη όμως κάνει πίσω φοβισμένη. Δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει. Της δίνει να πιει λίγο νερό. «Μη φοβάσαι. Ηρθα. Είμαι εδώ. Ολα πέρασαν. Είμαι στο πλευρό σου», σχεδόν της ψιθυρίζει, όμως ΑΥΤΟΣ είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου.

Η σκηνή του αποψινού 24/1 επεισοδίου των Παγιδευμένων που "έλιωσε" τους χρήστες του Twitter

Αυτό φυσικά που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η σκηνή που βρέθηκε η Άννα τραυματισμένη μέσα στο δάσος. Η ίδια είχε κρυφτεί στο αμάξι του Άγγελου όταν εκείνος απέδρασε από το νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί από τις φυλακές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, για ακόμη μια φορά η αντίδραση του Δημήτρη μόλις βρήκε την Άννα σε κατάσταση σοκ έκανε τους χρήστες του Twitter να λιώσουν!

Τι θα παρακολουθήσουμε αύριο 25/1

Η Αννα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα. Εχει πάθει αμνησία. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο. Είναι δικά της.

Ο Ανδρέας πηγαίνει συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ζητεί εξηγήσεις. «Δεν είναι καλά τα νέα. Θα συλλάβω την Αννα ως ύποπτη για τον φόνο του Αγγελου. Είναι εντολή του εισαγγελέα», του απαντάει. Ο Ανδρέας απευθυνόμενος στην Αννα, της λέει με τρεμάμενη φωνή: «Συγγνώμη, πρέπει να το κάνω. Πρέπει να σε πάω στο τμήμα» και τη συλλαμβάνει.

Ο Δημήτρης, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η Αννα είναι ένοχη, αρχίζει να ερευνά παράτυπα την υπόθεση για το τι έχει συμβεί θέτοντας την καριέρα του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος, για μία ακόμα φορά, βρίσκεται απέναντί του. Παράλληλα ο Σπύρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την οικογένεια της Αννας για το τι της έχει συμβεί. Η εσωτερική του πάλη ανάμεσα στο καθήκον και τη συνείδησή του αβάστακτη. Κι ενώ οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά, η Αννα παραπέμπεται στον ανακριτή. Η σιωπή της επιβαρύνει τη θέση της μέχρι που κάποια στιγμή θυμάται και όλα παγώνουν!