Έκλεψε την παράσταση το μαύρο σακάκι της Δούκισσας Νομικού - Το μπούστο «κορσές» πήρε 10άρι

Πιο αισθησιακή από ποτέ

Έκλεψε την παράσταση το μαύρο σακάκι της Δούκισσας Νομικού - Το μπούστο «κορσές» πήρε 10άρι

Το μαύρο σακάκι της Δούκισσας Νομικού έκλεψε την παράσταση! Το μπούστο «κορσές» που φόρεσε πήρε 10άρι από εμάς και όχι μόνο αφού η ίδια έκανε ίσως την πιο καυτή» της εμφάνιση με δύο κομμάτια που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας αλλά πολλές φορές... ξεχνάμε!

Η καλλονή παρουσιάστρια και μανούλα, έχει αφήσει εποχή στα τηλεοπτικά πλατό με τις εμφανίσεις της. Πάντα σικάτη αλλά και αισθησιακή ταυτόχρονα, η Δούκισσα Νομικού επιλέγει κομμάτια θηλυκά αλλά ποτέ πρόστυχα. Στο ίδιο μοτίβο και μια παλαιότερη εμφάνισή της με μαύρο σακάκι και κορσέ με δαντέλα, που μας ενθουσίασε.

Πρόκειται για πάρα πολύ διαχρονικά items, που σίγουρα έχεις κι εσύ ή είναι πολύ εύκολο να αγοράσεις. Εξάλλου, σε πάρα πολλά μαγαζιά ευρείας θα εντοπίσεις μαύρο σακάκι ή και κορσέδες. Πολλές celebrities το αγαπούν και η Ελένη Φουρέιρα το φόρεσε σε μπεζ (δες την εμφάνιση συγκλονισμού εδώ), ένα επίσης κλασικό χρώμα.

Αν είσαι σε φάση που θες να εντυπωσιάσεις, αλλά όχι να δείχνεις too much, copy the look από την Δούκισσα Νομικού και δεν θα χάσεις!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να πάρεις 10άρι με σακάκι σαν την Δούκισσα Νομικού - Ακόμα και χωρίς μπούστο κορσέ

Το σακάκι είναι απαραίτητο κομμάτι κάθε ντουλάπας, αντρικής ή γυναικείας. Κλασσικό, κομψό και πάντα διαχρονικό, το γυναικείο σακάκι φοριέται κάθε εποχή! Είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε υπέροχα office και casual looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατά την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν, μπορείτε να το συνδυάσετε με τζιν, υφασμάτινο παντελόνι, φούστα αλλά και φόρεμα. Παλαιότερα στη μόδα ήταν κυρίως τα σακάκια σε στενή γραμμή, αλλά πλέον σας προτείνουμε να προτιμήσετε ένα σακάκι σε άνετη γραμμή που είναι μοδάτο και εξαιρετικά κολακευτικό για κάθε σωματότυπο.